Κράτησε το «μηδέν» ο… γκολκίπερ Γαβριηλίδης (0-0)

Χωρίς τέρματα ισόπαλοι έμειναν Παναιγιάλειος και Καραϊσκάκης, στο Αίγιο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο 26χρονος μέσος των γηπεδούχων Βασίλης Γαβριηλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας, απουσίας άλλου γκολκίπερ και έδειξε πως και αυτή η θέση του… πάει πολύ κρατώντας ανέπαφη την εστία του όποτε χρειάστηκε.

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το πρώτο μέρος, με τους δύο αντιπάλους να μην έχουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους. Πέραν από δύο κόρνερ για κάθε ομάδα, που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, δεν υπήρξαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 28’ ο Μακρίδης νικήθηκε από κοντά από το Γαβριηλίδη. Ο κατά συνθήκη γκολκίπερ του Παναιγιαλείου, λόγω της έλλειψης άλλου τερματοφύλακα, έσωσε την ομάδα του, και στο 40’, από φάουλ του Μακρίδη, διώχνοντας σε κόρνερ. Ως αποτέλεσμα, οι δύο αντίπαλοι πήγαν με το «μηδέν» στα αποδυτήρια.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, χωρίς μεγάλες φάσεις, με τον Καραϊσκάκη ελαφρώς πιο επιθετικό. Ο Ευαγγέλου έγινε επικίνδυνος για τους Αρτινούς, στο 60’, με το Γαβριηλίδη και πάλι νικητή, ενώ ο «μέσος-τερματοφύλακας» των Αιγιωτών έσωσε την ομάδα του δύο ακόμα φορές, στο 73’ και στο 81’, σε προσπάθειες του Μακρίδη και του Ευαγγέλου αντίστοιχα.

ΣΚΟΡΕΡΣ: –

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Γαβριηλίδης, Πολιανίδης (20′ λ.τρ. Σακελλαρόπουλος), Γραμματίκας, Σμίλτος, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Κάναλς (61′ Ντέιβις), Ζαφειράκης, Χαρίτος, Σταματής, Κόκκορης (79′ Τσάινα)
Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Καψάλης (90′ Τσοντάκης), Μακρίδης, Νικολόπουλος, Χρούσιελ, Μακρής, Χούσος (74′ Κυριάκης), Κόλλινς, Ευαγγέλου, Ψιάνος, Ρανγκέλοφ (58′ Δημητριάδης)

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

liganews.gr