Κώστας Τζίμας: Να βγούμε από αυτή την περιπέτεια νικητές και δυνατοί

Ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Κώστας Τζίμας με επιστολή του τοποθετήθηκε για την παρούσα κατάσταση, με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του:

Αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας μετά από τα πρωτόγνωρα γεγονότα που συμβαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη, μας έλλειψε όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα που μέσα από το έργο της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας προσπαθήσαμε να υπηρετήσουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπήσαμε, το ποδόσφαιρο.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τον φόβο να φωλιάσει στις ψυχές μας εξαιτίας  του Κορωνοïού  .  Πρέπει όμως ευλαβικά να τηρήσουμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε να βγούμε από αυτή την περιπέτεια νικητές και δυνατοί .

Η κιβωτός του Νώε σύντομα θα αράξει σε κάποιο βουνό, το περιστέρι της ελπίδας θα πετάξει φέρνοντας το μήνυμα ότι τα γήπεδα όλου του κόσμου γέμισαν φιλάθλους και ότι το ποδόσφαιρο ξανά άρχισε.

Μας απαγόρευσαν την ομαδική προπόνηση όχι όμως την ατομική, που πρέπει να συνεχίσουμε για τη βελτίωση των ατομικών επιδόσεων ώστε να μας βρει πανέτοιμους το σφύριγμα  της έναρξης των αθλητικών συναντήσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί εκεί μας αγάπησαν και τους αγαπήσαμε εξάλλου δεν μπορούμε να ζήσουμε δίχως τις χαρές και τις λύπες που απλόχερα μας δίνει το ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση,

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΤΖΙΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ