Λύθηκε η συνεργασία ΠΑΣ Αχέρων-Νόνα

Ελεύθερος από την ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου έμεινε ο Πέτρος Νόνας.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Πέτρος Νόνας δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, που ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον 29χρονο μεσοαμυντικό, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΣ Αχερων αποδεχόμενος το αίτημα του ποδοσφαιριστή μας Νονά Πέτρου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας λόγο επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο Πέτρος έχει τιμήσει όσο λίγοι τη φανέλα της ομάδας μας για πολλά χρόνια σαν πιστός στρατιώτης και η επιθυμία του να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους ήταν αδύνατον να μην γίνει αποδεκτή.

Με τον Πέτρο έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές όπως η κατάκτηση των πρωταθλημάτων, τους αγώνες μπαράζ ανόδου, την συμμετοχή στην Γ ‘ Εθνική, και την κατάκτηση των Super Cup.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εύχονται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την άψογη συνεργασία και για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

Μετά τιμής 
Το Δ.Σ. ΠΑΣ Αχερων