Λ. Μάστορας: «Ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα και στη Β’ Εθνική»

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου έμοιαζε μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Θεσπρωτού Λεωνίδας Μάστορας.

Σε μίνι συνέντευξη στο «ΦΩΣ» τόνισε και τα εξής:

«Το βλέπετε είμαστε ευτυχισμένοι, μια πόλη πανηγυρίζει για την επιτυχία της ομάδας μας. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο δίκαιο άθλημα. Δικαίωσε την προσπάθεια που κάναμε. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει. Η Θεσπρωτία φλέγεται, πανηγυρίζει όλος ο νομός για την άνοδο της ομάδας μας. Είναι μια μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και του ποδοσφαίρου της Θεσπρωτίας».
Για την προσπάθεια που έγινε τόνισε: «Ήταν δύσκολο το έργο μας και να σας πω την αλήθεια, όταν ξεκίνησε η αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική, δεν περιμέναμε αυτή την επιτυχία. Όμως η ομάδα μετά τα Χριστούγεννα ανέβαινε συνεχώς, έδειχνε μεγάλη βελτίωση και αυτό άρχισε να μας βάζει σε σκέψεις και να ενισχύει την πίστη μας, ότι έστω και σαν δεύτεροι μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, όπως και έγινε. Μπορούσαμε να πάρουμε και την πρώτη θέση και να βγούμε απευθείας στη Β’ Εθνική. Αλλά και έτσι καλά είναι. Θα έλεγα ότι το χάρηκε περισσότερο ο κόσμος με αυτή τη διαδικασία των μπαράζ».
Για την συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων της Ηγουμενίτσας, ο κ. Μάστορας τόνισε: «Ο κόσμος της Ηγουμενίτσας διψάει για ποδόσφαιρο. Είναι ιδανική ευκαιρία τώρα, να τα δώσει όλα και να στηρίξει την ομάδα στη Β’ Εθνική».
Τέλος για την επόμενη ημέρα ο ηγέτης του Θεσπρωτού δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο στοίχημα. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό. Θα συζητήσουμε στη διοίκηση και στα όργανα της ομάδας για να δούμε το τι πρέπει να κάνουμε. Στην πορεία θα δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη ηρεμία και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Το ζητούμενο είναι, να μη σταματήσει η ανοδική πορεία και ο Θεσπρωτός να έχει διακρίσεις και στη Β’ Εθνική».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ