Μάκης Δήμας: «Για εμάς η κατηγορία έχει δυσκολέψει πάρα πολύ» (video)

Στο ότι η ομάδα του δεν ανταποκρίθηκε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι με την Ανατολή στάθηκε ο προπονητής της Πρέβεζας Μάκης Δήμας ο οποίος τόνισε ότι η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε πολύ και δεν εξαρτάται πια από τα δικά τους αποτελέσματα αλλά από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Αναλυτικά:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην Ανατολή για τη νίκη της και στον προπονητή προσωπικά τον οποίο γνωρίζω και είμαστε φίλοι και έχει κάνει καλή δουλειά και του εύχομαι να πετύχει το στόχο του. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο και για τις δυο ομάδες θέλαμε και οι δυο να κερδίσουμε και όποιος έβαζε πρώτος το γκολ θα είχε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε υπέρ μας τον άνεμο δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο, είχαμε δυο σουτ μακρινά και δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος η Ανατολή και λόγω του αέρα πήρε μέτρα στο γήπεδο, ευτύχησε να βάλει γκολ και αυτό της έδωσε άλλον αέρα ενώ εμάς μας δυσκόλεψε πολύ, ενώ όταν άρχισε να βρέχει μας δυσκόλεψε και ο αγωνιστικός χώρος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά σίγουρα δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι, ωστόσο τα παιδιά πάλεψαν το ματς και το αποτέλεσμα κρίθηκε στο ποιος θα έβαζε πρώτος το γκολ, το έβαλε η Ανατολή με ένα σουτ από μακρινή απόσταση και πήρε το παιχνίδι. Ήταν ένα δυνατό ματς με δυο ομάδες που ήθελαν τη νίκη την πήρε η Ανατολή. Για εμάς η κατηγορία έχει δυσκολέψει πάρα πολύ, θα κυνηγάμε τις ελπίδες μαθηματικές αν έχουμε, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από άλλους και εμείς να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν και οι άλλες ομάδες».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί η Πρέβεζα να κάνει την ανατροπή και να μείνει κατηγορία ή έχει ήδη υποβιβαστεί: «Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη αλλά όπως είπα και τρεις νίκες να πάρουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια που μπορεί να είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο ελπίζεις δεν εξαρτάται από εμάς. Αν κερδίσουν οι άλλες ομάδες και εμείς να κερδίσουμε τα τρία ματς δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Αν σήμερα κερδίσαμε εμείς και κάναμε στη συνέχεια τις νίκες που θέλαμε δεν θα μας ένοιαζε τι κάνουν οι άλλοι».

ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ-PASSPORTS.GR