Μήνυμα στα κορίτσια του Κεραυνού από τον προπονητή και το Δ.Σ.: “Ψηλά το κεφάλι συνεχίζουμε την προσπάθεια μας”

Μετά τον αγώνα της Γυναικείας ομάδας του Κεραυνού στα Γιάννενα, ο Προπονητής Βαγγέλης Φίντζος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο μίλησαν στα κορίτσια λέγοντας απ’ όλους: «Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Σήμερα χάθηκε ένας αγώνας, δεν πρέπει ν’ απογοητευόμαστε, αλλά αντίθετα να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Μέσα από τις προπονήσεις και τις προσπάθειές σας σε αγώνες του πρωταθλήματος, θα έρθει και η αναμενόμενη βελτίωση. Κορίτσια όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά»
Όταν λοιπόν, όλοι όσοι ασχολούνται με την γυναικεία ομάδα, ζητάνε από το κορίτσια να μην το βάζουν κάτω, αυτό είναι ένα μήνυμα.
Μήνυμα που σίγουρα χθες το απόγευμα μετά τον αγώνα πέρασε στα κορίτσια του Συλλόγου, οι οποίες ας μη ξεχνάμε, εκτός ότι είναι όλες τους ηλικίας από 12 έως 16 ετών, για πρώτη φορά αγωνίστηκαν σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας με μια ανώτερη αντίπαλο και μάλιστα σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από την έντονη βροχόπτωση.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα Δευτέρα είναι η μέρα ξεκούρασης και αύριο Τρίτη ξεκινά η προετοιμασία για τον αμέσως επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕ Κανονίου Κέρκυρας.