Μαντούβαλος στον Αστέρα Ιτέας

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην βουλευτής είναι ο νέος πρόεδρος των πρωταθλητών Φωκίδας

Μια δυνατή διοίκηση θα έχει ο Αστέρας Ιτέας ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική. Από τη Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο (1/7), αναδείχτηκε πρόεδρος ο Πέτρος Μαντούβαλος. Ο γνωστός δικηγόρος, του οποίου η σύζυγος έχει καταγωγή από την Φωκίδα, είναι το νέο… αφεντικό της ομάδας της Ιτέας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαντούβαλος επισήμανε: «Είναι μέρα χαράς. Ο Αστέρας θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική εκπροσωπώντας όλη τη ποδοσφαιρική Φωκίδα». Στη συνέχεια επισήμανε ότι είναι γνωστή η αγάπη του όσο και ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, τόσο ως μέλος του Ολυμπιακού και προσωπικός φίλος και συνεργάτης του κ. Μαρινάκη όσο και αγωνιζόμενος ως τερματοφύλακας στην ομάδα της Βουλής. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι αυτή του την κίνηση δεν θα πρέπει να την εμπλέξει κανείς με την πολιτική.

Εκδήλωσε την επιθυμία του να βοηθήσει ηθικά και οικονομικά τους αθλητικούς συλλόγους του νομού: «Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε με κανένα σωματείο της Φωκίδας. Αν για πχ έρθει ο Φωκικός, που αγωνίζεται σε διαφορετική κατηγορία, και μου ζητήσει βοήθεια θα τη λάβει στο μέτρο του δυνατού. Αυτό ισχύει με όλα τα αθλητικά σωματεία, και όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά, γιατί πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει όλοι μας να βοηθούμε τον υγιή αθλητισμό».

Η ανακοίνωση της νέας διοίκησης:

«Μια νέα σελίδα ανοίγει για την αγαπημένη μας ομάδα που σε συνδυασμό με την άνοδο στην Γ εθνική κατηγορία και ύστερα απο την σημερινή προγραμματισμένη Γ.Σ. διοικητικού-απολογισμού και ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την απαιτητική αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει, εκλέχθηκε ομόφωνα απο τους παρεβρισκόμενους φιλους της ομάδας το νέο Δ.Σ. οπου θα έχει για “καπετάνιο” – πρόεδρο της τον κ. Πέτρο Μαντούβαλο που μαζί με μέλη απο το περσινό Δ.Σ αλλά και νέα μέλη θα στελεχόσουν το νέο Δ.Σ.

Τις επόμενες ημέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. ενω ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες του οργανωτικού μέρους.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. :
Μαντούβαλος Πέτρος
Καϊμάρας Ανδρέας
Καραγκούνης Ευστάθιος
Λιναρδάτος Δημήτριος
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης
Κεφάλας Ανάργυρος
Καϊμάρας Κωνσταντίνος
Ταλιαμπές Παναγιώτης
Μανέτας Παναγιώτης
Παλυβίδας Βασίλειος
Δελής Ανδρέας
Φιλιπής Αλέξανδρος
Παρασκευόπουλος Ιωάννης».

ΠΗΓΗ: orafok.gr