Ματς-σταθμός

ΜΑΤΣ-ΣΤΑΘΜΟΣ:

Το ματς μεταξύ Τηλυκρατη και Α.Ο. Σελλανων είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν και για τις δύο ομάδες, όμως μπορεί να χαρακτηριστεί και ματς-σταθμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Κι αυτό γιατί το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17.00′ το Σάββατο, είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν για όλες τις εγχώριες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Με το ματς του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας θα ξεκινήσει ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ολοκληρωθεί σε εννιά μήνες με τον μεγάλο τελικό, ενώ η έναρξη του ματς αυτού προηγείται κατά δύο ώρες του αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός με τον οποίο θα αρχίσει η φετινή Σούπερ Λιγκ.

Στη Λευκάδα λοιπόν η πρώτη επίσημη σέντρα της σεζόν 2019-2020 και ματς-σταθμός αυτό ανάμεσα σε Τηλυκράτη και Α.Ο. Σελλάνων είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν και για τις δύο ομάδες, όμως μπορεί να χαρακτηριστεί και ματς-σταθμός για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Κι αυτό γιατί το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 17.00′ το Σάββατο, είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν για όλες τις εγχώριες ποδοσφαιρικες διοργανώσεις. Με το ματς του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας θα ξεκινήσει ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας που θα ολοκληρωθεί σε εννιά μήνες με τον μεγάλο τελικό, ενώ η έναρξη του ματς αυτού προηγείται κατά δύο ώρες του αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός με τον οποίο θα αρχίσει η φετινή Σούπερ Λιγκ. Στη Λευκάδα λοιπόν η πρώτη επίσημη σέντρα της σεζόν 2019-2020 και ματς-σταθμός αυτό ανάμεσα σε Τηλυκράτη και Α.Ο. Σελλάνων.

photo: intime.gr

Γιώργος Δευτεραίος