Με στόχο τους πρώτους βαθμούς η ΑΕ Μεσολογγίου κόντρα στον Αστέρα Ιτέας

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής κόντρα στο Αστέρα Ιτέας.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην Άμφισσα με τον τεχνικό των κανονιέρηδων να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του με εξαίρεση τον Κριστιαν Βαλενσια το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Μεσολογγίου, κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς και η ομάδα της Ιτέας της οποίας θα είναι και το πρώτο «εντός έδρας» παιχνίδι για τη νέα χρόνια, στις δυο πρώτες αγωνιστικές έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες όπως και η ΑΕΜ.

Η αποστολή της ΑΕΜ για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας απαρτίζεται από τους: Μανιάτης, Δούρος, Φονταλής, Πίτσι, Χάρπερ, Κοντομήτσος, Πάμπλο, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Γαβρίνας, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Πασπαλιάρης, Ευθυμίου, Λούζι, Μάντης και Κουμπαρούλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Άμφισσας με ώρα έναρξης 16:00 είναι οι κ.κ Κουρλος, Μπυρος και Κατσαρός του συνδέσμου Ευρυτανίας.

πηγή: aitosports.gr