Με Peugeot 308 η τροχαία στην Αττική Οδό!

Αν κινείστε στην Αττική Οδό και δείτε στον καθρέπτη σας ένα Peugeot 308 να σας πλησιάζει με ταχύτητα, θα πρόκειται για ένα από τα νέα περιπολικά που μόλις παρέλαβε η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ από την Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη και τα οποία θα συνδράμουν στην αστυνομική επιτήρηση του οδικού άξονα.

attiki-odos

Η εταιρεία «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ A.E» που έχει την υποχρέωση να παρέχει στην ΕΛ.ΑΣ τον απαιτούμενο αριθμό περιπολικών οχημάτων για αποκλειστική χρήση από το Τμήμα Τροχαίας Αττικής Οδού, προχώρησε στην επιλογή των νέων Peugeot 308, κρίνοντας ότι το γαλλικό μοντέλο όχι μόνο ικανοποιεί αλλά και ξεπερνά τα αυστηρά προαπαιτούμενα που πρέπει να έχει ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας.

190914145537_7793

Πιο συγκεκριμένα, ένα περιπολικό πρέπει να προσφέρει στιβαρότητα και αυξημένη αξιοπιστία καθώς διανύει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο, χαμηλό κόστος χρήσης και φυσικά άνεση στους οδηγούς και τα πληρώματα που περνούν πολλές ώρες μέσα σε αυτό. Παράλληλα, πρέπει να έχει επιδόσεις που θα του επιτρέπουν να κινείται σε υψηλές ταχύτητες και οδική συμπεριφορά που να υποστηρίζει την οδήγηση σε ρυθμούς καταδίωξης.

Το νέο Peugeot 308 λοιπόν ικανοποίησε με άνεση όλα τα παραπάνω κριτήρια και τελικά επελέγη από την Αττική Οδό, ώστε η Τροχαία να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αστυνόμευσης στον μεγαλύτερο οδικό άξονα της πρωτεύουσας.

1

Ο στόλος των νέων 308 διαθέτει τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 120 ίππων και διαμορφώθηκε για αστυνομική χρήση με ειδικό εξοπλισμό, διακριτικά της Ελληνικής Αστυνομίας και φάρο στην οροφή.




Πηγή: automoto.com.gr