Μπλέτσας: «Κοιτάμε όλες τις ομάδες στα ίσια»

Ο Θρίαμβος Σερβανιών κάνει μια αξιοπρόσεκτη αντεπίθεση στο πρωτάθλημα καθώς μετά τον Ναυπακτιακό, κέρδισε και τον μέχρι χθες αήττητο Μακεδονικό Φούφα. Ο επί 2 χρόνια επιθετικός του Θεσπρωτού ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε για την ομάδα του, πριν αυτή σημειώσει άλλο ένα γκολ και φτάσει στη νίκη με 2-1.

Οι δηλώσεις του Μάριου Μπλέτσα στο theball.gr:

Για το αν άλλαξε κάτι στην ομάδα και πέτυχε αυτές τις νίκες:

«Καταρχήν είμαστε μια οικογένεια όλοι έχουμε πολύ καλό κλίμα. Πιστευω ήμασταν άτυχοι στην αρχή και δεν πηραμε κάποια αποτελέσματα γιατι χάσαμε και 3 ματς στο 90′ . Από εκεί και περα πεισμώσαμε με τους εαυτούς μας και με τη βαθμολογική μας θέση η οποία δεν μας άξιζε και αυτό είναι πιο πολύ που μας έκανε καλυτέρους και πήραμε μια νίκη ψυχολογίας με την Φλωριάδα. Από τότε και μετά είναι όλα καλυτέρα και κοιτάμε όλες τις ομάδες στα ίσια πλέον. Δεν φοβόμαστε κανέναν και το αποδείξαμε με την Ναύπακτο και τον Φούφα, δυο ομάδες πολύ καλες που πανε για πρωτάθλημα. Πλέον πιστεύω είμαστε καλά βαθμολογικά έχουμε και ένα ματς λιγότερο και θα ανέβουμε ακομα περισσότερο.»

Για το σημαντικό γκολ που σημείωσε χθες αλλά και την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τους πρώην συμπαίκτες του στον Θεσπρωτό:

«Είμαι πολυ χαρούμενος για το γκολ αλλα πιο πολύ επειδή πήραμε μια πολυ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Ελπίζω να γίνει ένα πολύ ωραίο ματς με τον Θεσπρωτο και ας κερδίσει ο καλύτερος. Να ευχηθώ στους πρώην συμπαικτες μου να εχουν υγεία, καλη πορεία στο πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους.»

Φωτογραφία: fotosports.gr