Νέα επέμβαση στην καρδιά ο Καραγιαννίδης του Καραϊσκάκη!

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Αριστοτέλης Καραγιαννίδης, ώστε να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στην καρδιά.

Ο αμυντικός της ΑΕ Καραϊσκάκης είχε κάνει την πρώτη τον περασμένο Ιανουάριο, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και συνοδευόμενος από τις ευχές όλων, θα περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου. Με σκοπό να ξορκίσει μια για πάντα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

«Ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεράσω εντελώς το πρόβλημα. Θέλω να κλείσω αυτή την παρένθεση. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΠΣΑΠ, τόσο τα παιδιά της προηγούμενης διοίκησης, όσο και της τωρινής, για τη στήριξη που μου παρείχαν. Βρίσκονται πάντα κοντά στους συναδέλφους μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Την ίδια στιγμή έρχεται στην επιφάνεια το πολύ σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας, που διεκδικεί ο ΠΣΑΠ για όλους τους ποδοσφαιριστές. Ανεξαρτήτως κατηγορίας και για 365 ημέρες τον χρόνο.

«Η επέμβαση που θα κάνω θα είναι ανάλογη με την πρώτη. Δεν το συζητώ πόσο σημαντικό είναι να έχεις ασφάλεια. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε μία λύση», συνέχισε στις δηλώσεις του ο 29χρονος Καραγιαννίδης.

Μάλιστα ο ΠΣΑΠ έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης προς τον ποδοσφαιριστή, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Νοερά στο πλάι του βρισκόμαστε όλοι και η αισιοδοξία του πως θα επιστρέψει γερός και δυνατός στα γήπεδα, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Την Παρασκευή τον περιμένουμε να γυρίσει υγιής στην Ελλάδα και να βρεθούμε συμπαίκτες ή αντίπαλοι εντός των αγωνιστικών χώρων».

Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ο ΠΣΑΠ πως είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή στην περιπέτεια της υγείας του, με την ελπίδα φυσικά αυτή να είναι η τελευταία φορά που περνά την πόρτα του χειρουργείου.

sportime.gr