Νέα νίκη του Φιλαθλητικού στην Λάρισα επί του Λαρισαϊκού

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η ομάδα του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας κέρδισε στο άδειο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στην Λάρισα, την ομάδα του Λαρισαϊκου με 3-0 στα σετ, το απόγευμα του Σαββάτου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Πρέβεζας κέρδισε το πρώτο σετ με 25-8, δείχνοντας από την αρχή ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου συνέχισαν δυνατά τόσο στην επίθεση, αλλά και στα αμυντικά τους καθήκοντα, κερδίζοντάς το με 25-11.

Στο τρίτο σετ αν και οι γηπεδούχες το πάλεψαν, ωστόσο η ανωτερότητα του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τον τελικό νικητή.

Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας υποδέχεται για την 11η αγωνιστική (21/01/2023) στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα του ΠΑΣ Ίκαρου Έδεσσας.

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός – Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας (Κλειστό Νεάπολης) 0-3 (8-25), (11-25), (19-25)

Διαιτητές: Μπόλης, Σκορδαρά

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός: (Πέτρος Πνάκας): Ζιώγα Σ., Καρακίτσιου, Παυλίδη, Ραζακιά, Πνάκα Τιρτιράκη, Στάθη, Τσιλινίκου, Καποδίστρια, Πάκα, Ζαχαροπούλου, Κούλιου, Ζιώγα Λ., Παπανικολάου, Μαργιάνου, Παπαστεργίου.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Parshyna.