Νίκη Λευκάδας: Ευρεία νίκη επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου

Εύκολο μεσημέρι είχε η Νίκη Λευκάδας στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 68-41 και πήρε έτσι τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, κρατώντας παράλληλα αλώβητη την έδρα της στο πρωτάθλημα.

Τα κορίτσια ήταν εξαιρετικά ειδικά στην άμυνα, περιορίζοντας τα ατού του αντιπάλου. Από την ομάδα μας τέσσερις αθλήτριες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με την Πανούση μάλιστα να πετυχαίνει νταμπλ-νταμπλ (17π,10ρ).

Δεκάλεπτα: 14-8, 35-22, 51-34, 68-41

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας-Ζαβιτσάνος): Πανούση 17 (3), Πολυμένη 6 (1), Παπαμιχαήλ 5 (1), Μαρούντα, Τυπάλδου, Μεταξά, Μπεσάρντ 14 (1), Αντομάκο 11 (1), Τσέσλεκ 15

Δάφνη Αγ. Δημητρίου (Μπουμπούς): Γκριτζά 9 (1), Παγώνη, Μαγκλάρα 1, Γρηγορίου 1, Τσίκα 2, Λανγκ 12, Κοντογεώργου, Κόουλιγνκ 16 (1)

Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας μετά το τέλος του αγώνα: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πάντα τα παιχνίδια μας κρίνονταν στο καλάθι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ, αλλά δυστυχώς αυτά τα διαστήματα ήταν λίγα. Η διαφορά είναι μεγάλη εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που είχε η Δάφνη που σύντομα ο κόουτς Μπουμπούς θα τα διορθώσει. Του εύχομαι τα καλύτερα και καλή συνέχεια στην ομάδα της Δάφνης.

Εμείς έχουμε δύσκολη συνέχεια και πρέπει να βρούμε τρόπο να γίνουμε πιο ομαδικοί και πιο επιθετικοί. Το ότι είμαστε λίγα άτομα στην προπόνηση και δεν έχουμε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε σαφώς και είναι μια δικαιολογία. Για αυτό θα προσπαθήσουμε να παίζουμε φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της εβδομάδας»