Νίκη της Καστοριάς με 2-1 επί του Μακεδονικού Φούφα

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στην Καστοριά η τοπική ομάδα κέρδισε με 2-1 τον Μακεδονικό Φούφα σε ένα φιλικό ντέρμπι με άρωμα Γ’ Εθνικής.

Ήταν το πρώτο φιλικό για τη νέα Καστοριά του Ηλία Σολάκη ενώ από την άλλη ο Μακεδονικός Φούφα αν και έπαιξε χωρίς 8 βασικούς ποδοσφαιριστές (Κοντογουλιδης, Χάιτας, Παπάς,Ρελκας, Καλόγηρος, Μητσόπουλος, Πολυχρονιάδης, Λιάμης) είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του. Ότι είχε να παρουσιάσει το παιχνίδι ήταν το α’ μέρος ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Φάσεις και γκολ

Στο 4ο ο Σαββόπουλος μπήκε από αριστερά έφτασε σε θέση βολής έδωσε στον Χασάϊ ο οποίος σούταρε άουτ.

Στο 11ο ο Σαββόπουλος μπήκε και πάλι μόνος από αριστερά σούταρε ο Δημητριάδης απέκρουσε η μπάλα έφτασε στον Τσολάκη ο όποιος σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 29ο σουτ Βασσάκη μέσα από τη περιοχή δύσκολη απέκρουσε ο Τσαρουχάς.

Στο 31ο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη κεφάλια Σεκουλίδη και 1-1.

Στο 41ο ο Καλογιαννίδης μπήκε από αριστερά σούταρε με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 58ο ο Θεοδουλίδης σούταρε από δεξιά ο Τσαρούχας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 62ο εκτέλεση κόρνερ Κρικλίνσκι κεφαλιά από κοντά του Κυριζάκη η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 77ο σουτ του Κυριακού από καλή θέση ψηλά άουτ.

Στο 87ο λάθος της άμυνας ο Κυριζάκης έδωσε στο Κυριακού και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1.

Στην αμέσως επόμενη φάση σουτ του Μεντεκίδη απέκρουσε δύσκολα ο Τζιάρας.

Καστοριά: Τσαρούχας (81ο Τζιάρας), Σβίρος (62ο Κωνσταντίνου), Κρικλίνσκι, Τσομπαρίδης, Γκέκας (66ο Κυζερίδης), Μαντώς ( 59ο Κυριζάκης), Χασάϊ (66ο Νάκος), Παναγιωτίδης (59o Μηλιάτης),Τσολάκης (59ο Tozzo), Σαββόπουλος (66ο Λαβασίλης), Μανακίτσας (66ο Κυριακού).

Μακεδονικός Φούφα: Δημητριάδης (46ο Πατουλίδης), Σιδηρόπουλος, Σερσέμης, Σωτηριάδης, Σεκουλίδης (46ο Ρωσσίδης), Αμαραντίδης, Θεοδουλίδης, Βασσάκης, Παναγιωτίδης (57ο Καρασιούνας), Τοπάλης ( 70ο Μεντεκίδης), Καλογιαννίδης (81ο Μπεσπάρας).

Πηγή: e-ptolemeos.gr