Παλικαρίσια νίκη του Τηλυκράτη Λευκάδας με 10 παίκτες στην Καστοριά!

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Τηλυκράτης Λευκάδας στην Καστοριά κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας με 2-1, σε ματς της 19ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής.

Η νίκη της Λευκαδίτικης ομάδας αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς από το 67ο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Τσελάι με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και μολονότι σ’ εκείνο το σημείο ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας προηγούνταν με 1-0, κατάφερε τελικά ν’ ανατρέψει το σκορ και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Στο 44΄ οι παίκτες του Τηλυκράτη διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον κ. Στεφάνου για πέναλτι σε ανατροπή του Πριόνα.

Στο 51΄ ο Νικολόπουλος έκανε το 1-0 για τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και ο Αλέξανδρος Κολοβός αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» για τον Τηλυκράτη Λευκάδας καθώς πέτυχε στο 86΄ και 92΄ τα νικητήρια γκολ της ομάδας του.

Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας-Ράπτης (Θεσπρωτίας)

Μ.Α ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Κράτσιος, Τάσιος, Τσόπρας (65’ Παπαδημητρίου), Λαδάς, Μήνος, Μηλιάτης (63’ Παπαδόπουλος), Αντωνιάδης (87’ Γρηγοριάδης), Σαλβαρίνας, Νικολόπουλος (79’ Σιαραφέρας), Παπαθανασίου, Χασάι.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Κουσιάδης, Πριονάς, Καταγής Σ., Δημητρίου, Μπουρδούβαλης, Τζελάι, Περιστέρης (63’ Κολοβός), Τόσκας, Γεωργούσης (90’ Μπάλι, Καταγής Γ. (89’ Χριστογιάννης, Φράγκος (76’ Γεωργάκης)