Νίκος Καγιούλης: «Δεν νομίζω να μειωθούν τα συμβόλαια των παικτών»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μάνατζερ και παράγοντας του Καραϊσκάκη, Νίκος Καγιούλης και αναφέρθηκε στο πώς είναι τα πράγματα στη Γερμανία με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα.

Παράλληλα, μίλησε για τον Καραϊσκάκη, το αν θα ξεκινήσουν και πάλι τα Πρωταθλήματα και τον Χατζηστραβό, ο οποίος έβγαλε μάτια τη φετινή σεζόν με την ομάδα της Άρτας.

Μεταξύ άλλων τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕ Καραϊσκάκης, Νίκος Καγιούλης:

Για το πώς είναι τα πράγματα στη Γερμανία με τον κορωνοϊό:

«Μία από τα ίδια όπως στην Ελλάδα. Έχει λίγους νεκρούς η Γερμανία, ωστόσο έχει πολύ καλό σύστημα Υγείας που μπορεί να αντεπεξέλθει στον κορωνοϊό. Η χώρα έχει 30.000 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Συνεχώς γίνονται τεστ στον κόσμο και μετά το Πάσχα θεωρούν ότι η ζωή θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, όσο είναι εφικτό αυτό. Υπάρχουν κινητά συνεργεία όπου μέσω ίντερνετ ή τηλεφώνου μπορείς να κλήσεις για να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις. Το κόστος το καλύπτει το Γερμανικό δημόσιο. Εγώ προληπτικά έκανα το τεστ και ευτυχώς είμαι καλά και δεν έχω τίποτα».

Για τα μέτρα που πήρε η Ελλάδα:

«Η Ελλάδα έχει πάρει έγκαιρα μέτρα και είναι από τις λίγες χώρες που ανταποκρίνεται στον ιό. Παρότι ο Έλληνας είναι ατίθασος και απείθαρχος έχει προσαρμοστεί το μεγαλύτερο ποσοστό στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση κι αυτό φαίνεται από τους λίγους νεκρούς που έχει η χώρα».

Για το αν θεωρείτε ότι τα Πρωταθλήματα θα συνεχιστούν:

«Όλοι είμαστε σε αναμονή. Στη Γερμανία ήδη ξεκίνησαν τις προπονήσεις και θα αρχίσει ξανά το Πρωτάθλημα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι αργά η γρήγορα τα περισσότερα Πρωταθλήματα στην Ευρώπη θα ολοκληρωθούν. Βέβαια, σ΄ αυτό ρόλο θα παίξει και ο ιός».

Για τον Χατζηστραβό και αν θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει, αλλά είναι πολύ καλό παιδί και ποδοσφαιριστής. Με τον ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο, αλλά μακάρι να μείνει σε εμάς. Δεν ξέρω τι σχέδια έχει ο ΠΑΟΚ και κατά πόσο θα επενδύσει σε νεαρούς παίκτες. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Χατζηστραβός έχει ταλέντο και το μέλλον μπροστά του και θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ».

Για τον Καραϊσκάκη:

«Δεν νομίζω στη Σούπερ Λιγκ 2 να μειωθούν τα συμβόλαιο των παικτών. Αυτό γίνεται μόνο στα μεγάλα Πρωταθλήματα. Οι δικοί μας παίκτες έχουν πάρει πρόγραμμα από το προπονητικό τιμ κι όσο είναι εφικτό το ακολουθούν και περιμένουν τι θα γίνει».