Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συμμετοχή στον 9ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο

Μια ανάσα πριν τον 9o Πράσινο Ημιμαραθώνιο Δρόμο με τις προετοιμασίες να είναι πυρετώδεις και τους διοργανωτές να υποδέχονται στο Πνευματικό Κέντρο τους αθλητές και συμμετέχοντες προκειμένου να τους ενημερώσουν και να τους δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για τον αυριανή μεγάλη ημέρα. Παράλληλα στην είσοδο τα κορίτσια του Κοινωνικού Παντοπωλείου επιβεβαιώνουν τον κοινωνικό χαρακτήρα του αγώνα συγκεντρώνοντας τρόφιμα για καλό σκοπό.

Όπως μας ανέφερε ο Σπύρος Μαραγκός , οι συμμετοχές φέτος αγγίζουν τετραψήφιοαριθμό, ενώ αναμένονται και αστέρια του πρωταθλητισμού να δώσουν δυναμικό παρόν στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια:

“Ανέλπιστα καλά οι εγγραφές για φέτος αν δούμε ότι λόγω εκλογών και Πάσχα οι περισσότεροι αγώνες ακυρώθηκαν ή είναι πολύ χαμηλά σε νούμερα. Τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουμε 460 εγγραφές και τα νούμερα πλησιάζουν τετραψήφιο αριθμό και μάλλον και των συμμετεχόντων τελικά, με πρωτεργάτη των αριθμών αυτών τα 5χλμ που όλοι θα τον απολαύσουν θα κάνουν την βόλτα τους. Αν ο καιρός είναι σύμμαχος, δεν έχει αέρα γιατί ο ήλιος και η υγρασία και ο αέρας είναι κακοί οιωνοί, είναι πιθανό αύριο με καλές συνθήκες να βγει και ένα καλό ρεκόρ. Η D – Marin και η μαρίνα Λευκάδας, ο Δήμος και η Περιφέρεια, μεγάλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια μαζί με το Πνευματικό Κέντρο. Μαζί μας έχουν έρθει πρωταθλητές μας ο Δήμος ΜαγγίναςΆκης Αναγνώστου, η Στεφανία Λεοντιάδουκαι ήρθε να κάνει και ντεμπούτο για πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο και η πρωταθλήτρια 10χλμ η νεάνιδα Μοσχούλα Μανούσου. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και πιστεύω καλή θα είναι αν αναλογιστούμε ότι πριν μερικές μέρες στα 10χλμ για δύο δευτερόλεπτα έχασε το όριο για τον Πανευρωπαϊκό αγώνα 10χλμ. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την βοήθεια του, όλα τα μέσα που είναι δίπλα μας και αύριο είτε με καλό είτε έστω με κακό καιρό να είναι μαζί μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και να εμψυχώσουμε τους αθλητές μας”.

πηγή: lefkadapress.gr