Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα ΠΑΣ Πρέβεζα-Μακεδονικός Φούφα

Αριστοτέλης Τούνας (προπονητής Μακεδονικού Φούφας)

“Το ματς πιστεύω κρίθηκε στη συγκέντρωση των παικτών μου, στην αυταπάρνηση που είχαν σε πολλές φάσεις και στο καθαρό μυαλό. Το αποτέλεσμα νομίζω ήταν δίκαιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε ένα τοπικό ντέρμπι με βαρύ σκορ και έπρεπε να αντιδράσουμε”.

Δημήτρης Τζουβάρας (ποδοσφαιριστής Μακεδονικού Φούφας)

“Η ομάδα της Φούφας έχει δείξει ότι κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα, αλλά τα δύο ατυχή αποτελέσματα μας έκαναν και πεισμώσαμε σήμερα και δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο δυνατό από πέρυσι. Υπάρχουν καλές ομάδες και δυνατές έδρες. Πιστεύω παιχνίδι με παιχνίδι θα έρθουν και καλά αποτελέσματα για εμάς”.

Μιχάλης Βλάχος (προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα)

“Όλες οι ομάδες θα παίξουν κλειστά, δυνατά για να πάρουν αυτό που θέλουν. Άσχετα με το αποτέλεσμα δε νομίζω ότι είχαμε άσχημη εικόνα ως ομάδα. Δε δημιουργήσαμε όμως πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν απρόσεκτοι. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Όπως έχω πει στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μας λείπει η εμπειρία ως ομάδα. Για εμάς πέρασε το ματς και κοιτάζουμε μπροστά.

Δε μας βγήκε το παιχνίδι όπως θέλαμε”.

Για τον τραυματισμό του Φώτη Σιδέρη:

“Ο Φώτης είναι ένας παίκτης που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, μπορεί να πετύχει ανά πάσα στιγμή γκολ. Έχουμε λίγες λύσεις όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης. Θα πάει αύριο στον κ. Λάκη Νικολάου για να τον εξετάσει. Είναι ένας έμπειρος γιατρός, ο οποίος θα μας πει αν μπορούμε να τον διαχειριστούμε και να παίζει έστω με αυτή τη μικρή ζημιά ή πρέπει να κάνει χειρουργείο αμέσως. Από Δευτέρα ή Τρίτη θα ξέρουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει” .

Κώστας Ιασωνίδης (ποδοσφαιριστής ΠΑΣ Πρέβεζα)

“Εγώ το βλέπω αλλιώς το ποδόσφαιρο σε αυτή την κατηγορία. Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, η τακτική μας είναι συγκεκριμένη. Κούρασε τον αντίπαλο, από δυνάμεις είμαστε καλά. Είναι θέμα εμπειρίας. Ματς που δεν το κερδίζεις δε το χάνεις. Έτσι είναι η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου. Λίγο η έπαρση σε αυτό τον αγώνα, λίγο η πίεση του κόσμου, λίγο η θέληση να κερδίσουμε, είχαμε αυτή την ατυχία. Πάμε παρακάτω. Είναι Γολγοθάς μεγάλος και δύσκολα παιχνίδια. Κοιτάζουμε την Τετάρτη.

Ευχαριστούμε τον κόσμο. Μακάρι να είναι ακόμη περισσότερος και στα επόμενα ματς. Έχουμε μία νεανική ομάδα. Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου. Προχωράμε”.

Δείτε με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου