Ο Ανδρέας Παντζιαράς εξηγεί τα πλάνα για το κλείσιμο της σεζόν

Διαβάστε όσα δήλωσε στο makedonikos.gr ο προπονητής του Μακεδονικού, Ανδρέας Παντζιαράς, αναφορικά με το κλείσιμο της σεζόν.

Ο Μακεδονικός προσαρμόστηκε στις ανάγκες της πανδημίας του covid-19 και της πανδημίας που επηρέασε όλον τον πλανήτη, με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν ενεργοί καθόλη τη διάρκεια του lockdown.

Το επιτελείο παρείχε εβδομαδιαίο πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στους παίκτες και διατηρήθηκε σταθερή επαφή και επικοινωνία μαζί τους, όπως φυσικά με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου.

Η ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, με τον Μακεδονικό να προλαβαίνει να παίξει μόλις 22 παιχνίδια πρωταθλήματος στη φετινή σεζόν. Η τελευταία μπαίνει πια στην τελευταία της στροφή και ο Ανδρέας Παντζιαράς εξηγεί τα πλάνα της ομάδας στο makedonikos.gr:

«Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. 25-31/05), με το πρόγραμμα που στέλνουμε διαδικτυακά στους παίκτες, μιας και ακόμα δεν επιτρέπονται οι προπονήσεις στο γήπεδο.

Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με όλους, παίκτες, επιτελείο, υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνει σίγουρα μια συγκέντρωση, καλώς εχόντων των πραγμάτων στο γήπεδο μας, και θα δωθεί πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου στους παίκτες. Επίσης, έχει γίνει συζήτηση με τους ανθρώπους της διοίκησης για τη νέα σεζόν, αλλά θα γίνει ξανά μετά το τέλος των προπονήσεων.

Για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα σεζόν, πάντως, χρειάζεται να μάθουμε ημερομηνίες έναρξης, την κατάρτιση των ομίλων και άλλες λεπτομέρειες».

Επιπλέον, για τα επίπεδα ανταπόκρισης των παικτών σχολίασε: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, δεν το συζητάμε. Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών, βέβαια, αλλά τα παιδιά δούλεψαν κανονικά, γιατί έχουν επαγγελματικό επίπεδο και σε σκέψη και σε πράξη για την προπόνηση».