Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε επισήμως τον Παναθηναϊκό για τον Ευαγγέλου

0

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε γραπτώς τον Παναθηναϊκό ότι θα διαπραγματευτεί με τον Στέφανο Ευαγγέλου, όπως είχε κάνει και με την ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Εδώ και αρκετές ημέρες, είναι κοινό μυστικό ότι ο Στέφανος Ευαγγέλου έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Το τυπικό της υπόθεσης επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή (1/6), όταν στα γραφεία του Τριφυλλιού έφτασε επίσημη ενημέρωση από την Πλατεία Αλεξάνδρας, στην οποία αναφέρεται ότι η “κόκκινη” ΠΑΕ άρχισε συζητήσεις με τον νεαρό στόπερ. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ο Ολυμπιακός και προς την ΑΕΚ για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Το συμβόλαιο του Ευαγγέλου λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν χρειάζεται άδεια για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Όμως, με βάση τους κανονισμούς ο Παναθηναϊκός έπρεπε να ενημερωθεί γραπτώς, κάτι που συνέβη.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόκτηση του Ευαγγέλου, αφού επί της ουσίας έχει επιτευχθεί συμφωνία. Αρχικά, ο Ευαγγέλου είχε αποδεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον Νταμπίζα, όμως άλλαξε γνώμη σχεδόν αμέσως.

πηγή: sport24.gr

photo: intime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ