Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ηπείρου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα (photos)

0

Πραγματοποιήθηκε χθες η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου προπονητών Ηπείρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπχρήστου, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου Παναγιώτη και τον γενικό γραμματέα Λάζαρο Κιτσάκη, ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης μαζί με τον βοηθό του Γιάννη Ταουσιάνη και τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου, ο πρόεδρος του ΣΔΗΠ Δημήτρης Γούκος και το μέλος της Ε.Δ./ΕΠΣΗΠ Κώστας Δάλλας.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ανέστης Ζώης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, ενώ τόνισε ότι τη χρονιά που πέρασε ο Σύνδεσμος δεν ήταν τόσο ενεργός όσο θα ήθελαν, αλλά ευελπιστεί ότι φέτος αυτό θα αλλάξει.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης και μέλος του Συνδέσμου προπονητών Βασίλης Παπχρήστου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές και τόνισε προς όλους να μην πάει κανένας προπονητής να δουλέψει για 200 ευρώ. Ακόμη επεσήμανε ότι έχουν τον δικαίωμα να διεκδικούν, γιατί όπως είπε είναι κρίμα να καταναλώνουν τόσες ώρες στις ομάδες και να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς ευχήθηκε καλή δύναμη και ανακοίνωσε ημερίδα που θα γίνει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου με θέμα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και κάλεσε όλους τους προπονητές να είναι εκεί.

Ο πρόεδρος του ΣΔΗΠ Δημήτρης Γούκος τόνισε ότι οι διαιτητές μαζί με τους προπονητές είναι συνεργάτες μέσα στο γήπεδο και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να επιτύχουν στο έργο τους.

Στην ομιλία του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι είναι χαρά για αυτόν όταν είναι ανάμεσα σε συναδέλφους και ευχήθηκε να υπάρχει σε όλα αναβάθμιση μέσα από το Σύνδεσμο και επεσήμανε ότι αυτός και οι συνεργάτες τους θα είναι στη διάθεση τους σε ότι χρειαστούν.

Ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο επάγγελμα αυτό του προπονητή και ευχήθηκε να έχουν πάντα επιτυχίες μέσα από τις ομάδες τους .

Στην συνέχεια τιμήθηκαν δύο άνθρωποι οι οποίοι πρόσφεραν τα μέγιστα στον Σύνδεσμο Προπονητών σε δύσκολες εποχές και αυτοί ήταν ο Κώστας Νάτσης και ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας.

Ο Κώστας Νάτσης ευχαρίστησε για την βράβευση, αναφέρθηκε στην προσφορά που έκανε μαζί με τους συνεργάτες του στα πέτρινα χρόνια όπως είπε των προπονητών. Ακόμη είπε να αναβαθμιστεί ο ρόλος του Έλληνα προπονητή και αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ΕΠΟ, γιατί όπως τόνισε ο Έλληνας προπονητής έχει τεράστιες δυνατότητες αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια είπε ότι το μόνο κακό που έχει ο προπονητής είναι ότι βρίσκεται μακριά από την οικογένεια. Ωστόσο παρότρυνε τους προπονητές να τρέχουν και να προσπαθούν με τις ομάδες του και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένεια του.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης Σάκης Παπαβασιλείου που βρήκε το φλουρί και το δώρο ήταν ένα κινητό.

Δώρα υπήρχαν για σχεδόν όλους τους παρευρισκόμενους.

Η βραδιά έκλεισε με τραγούδι και χορό.

The requested photo source cannot be loaded at this time. Photoset not found

πηγή+φωτογραφίες: Χρήστος Καλύβας-passports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ