Πέρασε και από τον Ωρωπό ο Απόλλων Πάργας (0-3)

Ο Απόλλων Πάργας πέρασε και από τον Ωρωπό κερδίζοντας την Δόξα με σκορ 0-3 για την 5η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στο 37′ της αναμέτρησης ο Παπαρούνας με σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη, για να έλθει το 0-2 από τον Σαϊντί λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό.

Μ’ αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά και η υπόθεση νίκη για τον Απόλλωνα Πάργας που κατόρθωσε στο 50′ ν’ αυξήσει κι άλλο την διαφορά με γκολ του Γκόλια με πέναλτι που έγραψε το τελικό 0-3.

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί: Σφονδύλη-Ζιώγας

Δόξα Ωρωπού (Γιώργος Νταλάκας): Κάππας, Κροκίδας, Σιαμέτης (48΄ Ναστούλης), Σπυράκος Χ., Σπυράκος Σ. (74΄ Μαντούσης), Τζαφέρης, Κονάκης, Κολιός, Δρόσος, Πέτσας, Λιόντης.

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Σαϊντί, Λαγός (60΄ Κουλούρης), Διαμάντης (46΄ Ζαφείρης), Πάκος, Γεωργάκης (74΄ Σουλιώτης), Παππάς (74΄ Αναστασίου Α.), Ιωακειμίδης (46΄ Αναστασίου Ε.), Γκόλιας, Παπαρούνας, Μπέλλος.