Πήρε το Super Cup ο Θεσπρωτός (pics)

Πήρε το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας του ο Θεσπρωτός.

Μετά από ένα αγωνιώδες παιχνίδι διάρκειας 120 και πλέον λεπτών, ο Θεσπρωτός ευτύχησε να πάρει τη νίκη με 1-0 (0-0 κανονική διάρκεια) και να αναδειχθεί υπερκυπελλούχος 2018  στην πρώτη του συμμετοχή σε τελικό.Σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν και πολύ πάθος για τη νίκη από τις δύο ομάδες, τη λύση για τους κιτρινόμαυρους έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο 2ο λεπτό της παράτασης.Ο Πέντσας σέντραρε από δεξιά, η άμυνα του Σουλίου άφησε αφύλακτο στο δεύτερο δοκάρι τον σκόρερ, ο οποίος είχε τον χρόνο να κοντρολάρει και να νικήσει τον Βλάχο στο τετ-α-τετ για το 1-0 του Θεσπρωτού.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Βασ., Πανταζής, Σταυρίδης, Μπέρτζος, Μητσέλος (61΄ Ευθυμίου), Κωνσταντίνου Βαγγ., Λάμπρου (59΄ Γώγος), Φούντζουλας (67΄Γκόλιας), Μπίκας (91΄ Χατζίου), Πέντσας.

Σούλι Παραμυθιάς (Βέρμπης): Βλάχος, Μαρμούτας, Μπέλλος, Γεωργάκης, Μαλάτος (85‘  Κώτσιας), Κύργιος (70′  Διαμάντης), Μουσκάι (46′   Μπουκουβάλας), Μώκος Βασ. (90+΄ Μώκος Βαγγ.), Παρχαρίδης, Ντόκος, Τσουμάνης.

 

πηγή: theball.gr