Πανλευκάδιος: Ξεκαθαρίζει το Σάββατο για τους υπό δοκιμή

Με καλούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανλευκάδιου, που σήμερα συμπληρώνει ήδη μια εβδομάδα, με τους παίχτες να προπονούνται σε καθημερινή βάση. – Το Σάββατο 5 Αυγούστου το πρώτο φιλικό με την Κ20 του Παναιτωλικού. – Το μέλλον τους στην ομάδα κρίνεται το Σάββατο για πολλούς από τους υπό δοκιμή παίχτες.

Μια εβδομάδα από την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας συμπληρώνουμε σήμερα και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή από του υπό δοκιμή παίχτες, που έχει κάθε μέρα ο Γιώργος Κατηφόρης στην διάθεσή του. Μάλιστα, αύριο θα κριθεί το μέλλον ορισμένων στην ομάδα, αφού θα αποφασιστεί ποιοι συνεχίζουν και ποιοι όχι.

Επίσης, κανονικά στην προετοιμασία του Πανλευκάδιου μετέχει ο Γιώργος Καταγής. Ο έμπειρος μέσος, που δεν έχει ανακοινωθεί η ανανέωση του στον Πανλευκάδιο, έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του, όμως το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του κ. Κατηφόρη.

Τέλος, ο Πανλευκάδιος έχει προγραμματίσει το πρώτο του φιλικό, για το Σάββατο 5 Αυγούστου με την Κ-20 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Θα είναι ένα φιλικό ξεμούδιασμα για τους παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη, ύστερα από 2 εβδομάδες τρέξιμο.

πηγή: lefkadasportnews.gr