Παρουσίασε το χρυσό χορηγό, φανέλα και το νέο προπονητή ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics+video)

Παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού team, των ποδοσφαιριστών του σωματείου, αλλά και αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, παρουσίασε στο ξενοδοχείο “Dioni” την επίσημη εμφάνισή του για τη σεζόν 2018-2019, το χρυσό χορηγό στη φανέλα του και επισήμως το νέο προπονητή του συλλόγου Βασίλη Ξανθόπουλο.

O Πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζα Γιώργος Μπόκιας είπε μεταξύ άλλων: “Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Κάθε μέρα στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Και φέτος θα είναι, είμαι σίγουρος”.

Παρουσίασε στη συνέχεια τα νέα άτομα που πλαισίωσαν το υπάρχον Δ.Σ. και ακολούθως αναφέρθηκε στο χρυσό χορηγό του ΠΑΣ, σύμφωνα με το marketing plan της ομάδας, την επιχείρηση του Παναγιώτη Κώνστα, η επωνυμία της οποίας θα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της βασικής εμφάνισης του σωματείου.

“Η συγκεκριμένη συνεργασία δε θα είναι μία απλή χορηγία. Είναι τιμή για τον ΠΑΣ Πρέβεζα να υπάρχει η επωνυμία αυτής της επιχείρησης στη φανέλα του ιστορικού ΠΑΣ”, είπε ο κ. Μπόκιας και πρόσθεσε ότι στο πίσω μέρος της φανέλας θα υπάρχει η επωνυμία της επιχείρησης “Τριάντος”, στο μανίκι η επιχείρηση “Κωστηλάτας” και στο σορτσάκι η επωνυμία της επιχείρησης Ζάκας-τσιμεντοβιομηχανία.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που θα συνδράμουν και φέτος την προσπάθεια της ομάδας, έκανε ειδική μνεία στον Πολύβιο Διαμάντη, ενώ πρόσθεσε πως θα γίνει ειδική εκδήλωση αποκλειστικά για τους χορηγούς.

Ο κ. Κώνστας με τη σειρά του είπε: “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Χαίρομαι γιατί θα βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην ιστορική ομάδα της πόλης. Θα γράψει ακόμη μεγαλύτερη ιστορία. Θα πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, είμαι σίγουρος”.

Ο νέος προπονητής της ομάδας Βασίλης Ξανθόπουλος πήρε το λόγο και υποστήριξε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση που για ακόμη μια φορά με εμπιστεύτηκε. Έχω μεγάλη αδυναμία σε αυτή την πόλη και σε αυτή την ομάδα. Το γνωρίζετε πολύ καλά. Ήρθα με μοναδικό σκοπό να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε θέσει. Είμαστε πρωτεύουσα Νομού και πρέπει να το σεβόμαστε. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι η Πρέβεζα θα είχε τέτοια πρώτη σε σχέση με την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Γίνεται βέβαια μία εξαιρετική προσπάθεια από εσάς και από τους παίκτες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία.

Πιστεύω ότι ο κοινός στόχος θα επιτευχθεί. Αρκεί να μη βιαζόμαστε”.

Εκ μέρους της διοίκησης ο Διονύσης Καλλίνικος επισήμανε: “Οι παίκτες να έχουν υγεία. Να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. που υπήρχαν από πριν στο σύλλογο. Η θέση μας δεν είναι στο τοπικό. Όλοι μαζί να ενωθούμε, να αφήσουμε τις κακεντρέχειες και όλοι να παλέψουμε για ένα σκοπό. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να βγάζουμε υγεία σαν ομάδα. Όλοι μας να φεύγουμε με χαμόγελο από το γήπεδο, είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε”, ενώ ο Θωμάς Πεπόνης δήλωσε: “Θέλω να επισημάνω μία άλλη μεταγραφή. Είναι ο Στράτος ο Καλλίνικος. Μπορεί να μην είναι παίκτης, αλλά είναι η ψυχή. Ο ίσκιος κάτω από τον οποίο παίρνουμε δυνάμεις και ξεκουραζόμαστε”.

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Χρήστος Τσόκος τόνισε: “Το υλικό που έχει η ομάδα είναι ικανό για να φέρει το πρωτάθλημα. Βέβαια το πρωτάθλημα δεν έρχεται με κουβέντες, αλλά μέσα στα γήπεδα. Τα παιδιά θεωρώ πως θα ανταποκριθούν στο γήπεδο”.

PHOTOS