Πλατανιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης 2-0

Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Πλατανιά Χανίων γνώρισε η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σε αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

photo: intime.gr

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, η ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν αυτή που έχασε μεγάλη ευκαιρία με το «καλημέρα», όταν ο Ψιάνος εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και δημιούργησαν κάποιες φάσεις, ενώ η ομάδα μας έχασε νέα σημαντική ευκαιρία στο 24΄ με τον Τζιώρα.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 63΄ έφτασαν στο 1-0 με τον Λουκίνα, περυσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας μας. Η ΑΕ Καραϊσκάκης στα επόμενα λεπτά είχε μία χαμένη ευκαιρία με τον Γυφτοκώστα, όμως στο 75΄ ο Καραγκούνης έκανε το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη των γηπεδούχων.


Οι φάσεις της αναμέτρησης:


Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 3΄. Μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ η ΑΕ Καραϊσκάκης, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ψιάνου, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Βασιλειάδη. 20΄. Σουτ του Καραγκούνη, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Στεφανάκος. 22΄. Σέντρα του Νίλι, απομάκρυνε προσωρινά ο Στεφανάκος, στη συνέχεια της φάσης ο Καραγκούνης σούταρε άουτ. 24΄. Σημαντική ευκαιρία για την ομάδα μας, ο Τζιώρας έκανε το πλασέ και ο Βασιλειάδης έδιωξε με τα πόδια. 39΄. Σουτ του Μποσέτι εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε άουτ. 44΄. Πλασέ του Μπιανκόνι μέσα από την περιοχή, ο Στεφανάκος μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια.


Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 53΄. Σουτ του Νίλι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. 56΄. Δυνατό σουτ από τον Μποσέτι, απομάκρυνε με δυσκολία ο Στεφανάκος. ΓΚΟΛ 1-0 στο 63΄. Μετά από ωραία πάσα του Καραγκούνη, ο Λουκίνας με πλασέ νίκησε τον Στεφανάκο για το 1-0. 69΄. Ο Μπαντέ βρήκε τον Γυφτοκώστα, σουτ του τελευταίου μπλόκαρε ο Βασιλειάδης. 71΄. Σουτ του Μπιανκόνι, η μπάλα έφυγε λίγα μέτρα άουτ. ΓΚΟΛ 2-0 στο 75΄. Σουτ του Καραγκούνη στην αριστερή γωνία του Στεφανάκου και 2-0 για τον Πλατανιά. 79΄. Ο Μπαντέ έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, καθώς δεν βρήκε στόχο από κοντινή απόσταση.


Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων Χανίων Κρήτης. Κίτρινες κάρτες: Μποσέτι (35΄), Τσακμάκης (88΄) / Τζιώρας (37΄), Ψιάνος (83΄). Διαιτητής: Βεργέτης Χρήστος (ΕΠΣ Αρκαδίας). Α΄ Βοηθός: Βεργέτης Δημήτριος (ΕΠΣ Αρκαδίας). Β΄ Βοηθός: Κύριος Δημήτριος (ΕΠΣ Αρκαδίας). 4ος Διαιτητής: Κάτοικος Κωνσταντίνος (ΕΠΣ Αθηνών).


ΑΟ Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Ρουσσάκης, Ποζατζίδης Στ. (62΄ Λουκίνας), Κόρτσταμ (λ.τρ. 34΄ Πουρζιτίδης), Μάικιτς, Μποσέτι, Παπανικολάου, Καραγκούνης, Νίλι, Μπιανκόνι (87΄ Τσακμάκης).


ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεζ, Καπίας (68΄ Γυφτοκώστας), Παντίδος, Μασούρας, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς, Τζιώρας, Μπαντέ (86΄ Ματθαίου).