Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν Σπυράκος και Οικονομίδης στο ειδικό camp στο Καρπενήσι

Πολύ καλή παρουσία αλλά και πλούσιες εμπειρίες γεύτηκαν ο Νίκος Σπυράκος και ο Αχιλλέας Οικονομίδης με την Εθνική ομάδα που δημιουργείται στην κατηγορία Κ15.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Πρέβεζας, ακολούθησε όλες τις προπονήσεις στο Καρπενήσι και όπως διέρρευσε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Επίσης πολύ καλές εντυπώσεις άφησε και ο νεαρός ομογενής Αχιλλέας Οικονομίδης της Γερμανικής F.C Magdeburg  ο οποίος είχε και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν.

Τόσο οι Πρεβεζάνοι ποδοσφαιριστές όσο και τα υπόλοιπα  παιδιά έζησαν το κλίμα, την εμπειρία αλλά και τις βουλές του ομοσπονδιακού τεχνικού Θεόδωρου Ελευθεριάδη.

Αυτές οι στιγμές είναι προνομιακές για τους δυο νεαρούς Πρεβεζάνους ποδοσφαιριστές γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι επιλέχθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες που αξιολογήθηκαν σε συγκεντρώσεις.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε τουρνουά στο Καρπενήσι από το οποίο θα προκύψει η επόμενη Εθνική Ομάδα Παίδων.

Στους αγώνες που διεξήχθησαν, η Κ15 επικράτησε της Βόρειας Ζώνης με 2-1 χάρη στα γκολ των Τσίγκου και Σμυρλή ενώ το γκολ για τη Βόρεια Ζώνη σημειώθηκε από τον Ιορδανίδης και η  Νότια ζώνη νίκησε με το ίδιο σκορ την Κεντρική Ζώνη με τα γκολ των νικητών να σημειώνονται από τους Κουτούζο και Παπαθεοδωρίδη ενώ αυτό της Κεντρικής Ζώνης από τον Σπυράκο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο ειδικό camp επιλογής έλαβαν μέρος οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στο  διεθνές τουρνουά VLATKO MARCOVIC στην Κροατία, αθλητές από Π.Α.Ε. που  πέρασαν στη διάρκεια της χρονιάς δύο με τρεις φορές από την Εθνική ομάδα, αθλητές των ΠΑΕ που διακρίθηκαν με τις ομάδες τους στα πρωταθλήματα που μετέχουν και κλήθηκαν για πρώτη φορά, 25 παιδιά που διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2018-19 με βάση τις αξιολογήσεις ομοσπονδιακών και ενωσιακών προπονητών και τέλος αθλητές από το εξωτερικό.