Μπήκε με το δεξί στην Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Άρτας

Η Αναγέννηση Άρτας ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην Γ΄ Εθνική, επικρατώντας με 0-2 της Φήκης. Σκόραρε ο Ζυγκερίδης στο ντεμπούτο του.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την χρονιά στη Γ΄ Εθνική η Αναγέννηση Άρτας, περνώντας από την Φήκη με 0-2.

Η Αναγέννηση Άρτας άνοιξε το σκορ στο 20′ με πέναλτι που κέρδισε ο Μουσιωτίτσας και εκτέλεσε ο Μπεκατώρος, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ζυγκερίδης στο ντεμπούτο του, διαμορφώνοντας το 0-2 στο 84′.

Διαιτητής: Δημέρας (Λάρισας),

Βοηθοί: Μπουρονίκος – Δίχρης (Λάρισας)

Π.Ο. Φήκης (Τάκης Ρούσσας): Μήλος, Γιαννούλας, Τζέλης, Τεντολούρης, Δρόσος, Καλαμαράς (81΄ Μπαμπατσιάς), Γεωργάκης, Γκαντιάς, Κουσκουνάς, Μπαλτάς, Παναγιώτου.

Αναγέννηση Άρτας (Χρήστος Αγγέλης): Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Θεοδωράκης, Πλαστουργός, Κυριάκης, Μανιώτης, Δημητρέλος (77΄ Ζυγκερίδης), Πάνος (77΄ Σακκάς), Μουσιωτίτσας.