Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του Πανλευκάδιου (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/9 το μεσημέρι, στο προπονητικό τους κέντρο στα Βαρδάνια, ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της μεγάλης ομάδας του Πανλευκάδιου, με όλα τα μέτρα προστασίας απέναντι στην πανδημία του covid-19 που προβλέπονται με όλους να κάνουν θερμομέτρηση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πριν την έναρξη της σεζόν και παραμονές του πρώτου επίσημου παιχνιδιού, η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη, πραγματοποιεί τον αγιασμό της. Παλιοί παίχτες του ρόστερ και νέοι αποκτήματα και μέλη της διοίκησης, έδωσαν το παρών με το παιχνίδι της φετινής χρονιάς να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, με αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Φορτούνα Βαλανιδοράχης.

Μετά το τέλος του μυστηρίου του αγιασμού, ο Πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κατωπόδης, μίλησε και είπε λίγα πράγματα στους παίχτες, που τους ευχήθηκε υγεία, να είναι σαν οικογένεια και όλοι φίλοι μεταξύ τους και να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής, που ευχήθηκε και αυτός καλή χρονιά στους ποδοσφαιριστές του, μίλησε λίγο για το παιχνίδι του Σαββάτου και εστίασε σε ορισμένα πράγματα που θέλει να δει όλη την υπόλοιπη χρονιά.

φωτογραφιες: Ρ.Εμιλιάνο