Προβλήματα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Πέρα από την ήττα στο ματς με τον Βόλο ΝΠΣ, ο Απόλλων Παραλιμνίου είχε και παράπλευρες «απώλειες»

Ο Απόλλων Παραλιμνίου στο ματς με τον Βόλο ΝΠΣ δεν έχασε μόνο την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 2η θέση, αλλά φαίνεται πως έχασε και κάποιους από τους βασικότερους συντελεστές της πορείας του για τα επόμενα δύο ματς που θα κρίνουν πλέον το αν μπορέσει να φτάσει ως την 3η θέση.

Συγκεκριμένα από το ματς αποχώρησαν με προβλήματα τρεις παίκτες, με αυτό του Στέφανου Γουναρίδη να είναι το σημαντικότερο. Ο υψηλόσωμος κίπερ που ήταν εξαιρετικός στα προηγούμενα ματς αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο με πρόβλημα στο γόνατο, θα υποβληθεί σε μαγνητική και θεωρείται ότι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει άμεσα για να προλάβει κάποιο από τα δύο παιχνίδια. Έτσι ο νεαρός Σαββίδης θα κληθεί να πάρει την θέση του όπως έκανε και την Κυριακή. Από εκεί και πέρα ο Μερεσιώτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και επίσης θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ ενοχλήσεις έχει στην γάμπα και ο Γαϊδαρτζής, ωστόσο δε θεωρείται κάτι σοβαρό.

Θυμίζουμε επίσης πως ο Τάκας που αποβλήθηκε θα είναι απών σίγουρα από το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Λευκάδα, εκεί όπου οι Σερραίοι πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα για να πάρουν τη νίκη.

photo: intime.gr

Πηγή: serressport