Προς διάλυση ο ΑΟ Βόνιτσας;

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη να γίνει η Γενική Συνέλευση του ΑΟΒ. Δυστυχώς οι μόνοι που έδωσαν το παρών ήταν 2-3 μέλη της υπό παραίτησης σημερινής διοίκησης, εγώ και κανείς άλλος.

Όπως ήταν φυσικό και όπως λέει και το καταστατικό, η Γενική Συνέλευση της ομάδας μπάσκετ της πόλης μας θα επαναληφθεί σε 15 ημέρες δηλαδή την Κυριακή 13 Μαϊου στις 13.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Βόνιτσας.

Δυστυχώς, όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από κανέναν για να αναλάβει την διοίκηση τη ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Πως πολύ απλά η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας οδεύει προς διάλυση. Πολύ απλά τα 80 και πλέον παιδάκια που είναι στις ακαδημίες του Συλλόγου θα σταματήσουν τις προπονήσεις. Πολύ απλά μία ομάδα που έχει δώσει αμέτρητες χαρές στον φίλαθλο κόσμο της Βόνιτσας θα σβήσει από τον αθλητικό χάρτη της περιοχής μας. Τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν τις αμέσως επόμενες ημέρες να συναντηθούν με τον Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας κ. Αποστολάκη για να του γνωστοποιήσουν όλα τα παραπάνω. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί κάποια λύση και η ομάδα θα συνεχίσει να υπάρχει.

Σπύρος Φράγκος –  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ