Πρωταθλητές οι Νέοι του Άρη

Σε έναν συναρπαστικό τελικό, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν του Εργοτέλη με 5-3 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση).

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα με τον Μπουλγουρίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έχοντας συνολικά καλύτερη παρουσία. Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης ανέβαση την απόδοσή του κι έφτασε στην ισοφάριση με τον Σαϊτάκη, έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ στο 57′. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, ενώ δεν σκόραρε καμία από τις δύο ομάδες στην παράταση. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τον Άρη να φτάνει στη νίκη με 5-3 και να κατακτά το πρωτάθλημα Κ19.

Κ19 ΑΡΗΣ: Σταυρίδης, Καλλίδης, Δεληζάνος, Μπακαλιάνης (73′ λ.τ. Μουρατίδης), Γιάντσος, Παπαγεωργίου, Μπουλγουρίδης, Ψωματάκης, Δουζδαμπάνης (70′ Ιωσηφίδης), Καρβούνης (95′ Χατζηπιρπιρίδης), Χατζηιγνατιάδης (85′ Μπακουτσής).

Κ19 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Κορνηλάκης, Λούσι (111′ λ.τ. Μιφτάρι), Πλαϊτάκης, Κοτάντος (79′ Κεφαλούκος), Κουτεντάκης, Τσακάνι, Κατσούρι, Σαϊτάκης (108′ Σαμπροβαλάκης), Κουτσογιαννάκης, Μαυροματίδης, Δουλγεράκης.

πηγή: liganews.gr

photo: intime.gr