Πρωταθλητής στις κορασίδες ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΔΕ στις κορασίδες, κερδίζοντας στα Γιάννενα τον Ηρακλή με 3-1 σετ.

O Φιλαθλητικός Πρέβεζας κατάφερε μετά απο αρκετά χρόνια να είναι πρωταθλητής κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ νικώντας τον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών Ηρακλή Ιωαννίνων.
Το αποτέλεσμα του πρώτου τελικού με 3-2 σετ υπέρ του Φιλαθλητικού μέσα στο ΔΑΚ Πρέβεζας δεν εφησύχασε  τον προπονητή Γ.Ναζόπουλο  και τα κορίτσια της ομάδας του.
Έτσι στον δεύτερο τελικό στο ΔΑΚ  Ιωαννίνων έδειξαν από την αρχή ποιός είναι ο πρωταγωνιστής  μην αφήνοντας στην ομάδα του Ηρακλή περιθώριο αντίδρασης νικώντας με 3-1 σετ(25-23,25-22,22-25,25-17) αποτέλεσμα που δεν αποτυπώνει την πραγματική διαφορά των 2 ομάδων.
Το περιμέναμε χρόνια αυτό και ήταν αναμενόμενο είπε ο προπονητής των πρωταθλητών Γ.Ναζόπουλος.Εργαστήκαμε σκληρά όλη την χρονιά για αυτή την στιγμή παίξαμε καλό βόλευ με ψυχή και αποδείξαμε ποιος είναι ο καλίτερος.Τα ένσημα αξίζουν σε όλους,αθλητριες ,διοίκηση ,φιλάθλους.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια που πίστεψαν στην νίκη και σε μένα προσωπικά.Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε τις ημερομηνίες για τα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος.