Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας – Κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ταϊ μπρέικ με 3-2

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου από τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας με την συνδιοργάνωση της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας, κερδίζοντας τον Άρη Θεσσαλονίκης με 3-2 στα σετ.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν το παιχνίδι με πολύ όρεξη κερδίζοντας το πρώτο σετ με 27-25.

Στην συνέχεια οι αθλήτριες του Άρη παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο και με όπλο αρχικά την πολύ καλή άμυνα, αλλά και την επίθεση κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 στα σετ με 25-21.

Ο Άρης ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό και το τρίτο σετ με τα κορίτσια του Φιλαθλητικού να ακολουθούν στο σκορ.

Ο Άρης Θεσσαλονίκης ωστόσο διπλασίασε τα σετ κερδίζοντας με 25-9, κάνοντας το 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι οδηγίες του Πέτρου Παπαδόπουλου προς τις αθλήτριες της Πρέβεζας έφεραν αποτέλεσμα, με τον Φιλαθλητικό να ισοφαρίζει σε 2-2 στα σετ κερδίζοντας με 25-21, οδηγώντας τον αγώνα στο ταϊ μπρέικ.

Με την βοήθεια του κόσμου, αλλά και τις εξαιρετικές προσπάθειες των κοριτσιών του Φιλαθλητικού, η ομάδα της Πρέβεζας κατάφερε να κερδίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης με 3-2 στα σετ με 15-11, κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά.

Στον μικρό τελικό ο Απόλλων Καλαμάτας κέρδισε την ομάδα της Λαμίας με 3-1 στα σετ.

Αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά δόθηκαν κύπελλα και αναμνηστικά και στις 4 ομάδες που συμμετείχαν.

Την ομάδα της Λαμίας βράβευσε η πρόεδρος του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Ιφιγένεια Τέφα, την ομάδα του Απόλλων Καλαμάτας που τερμάτισε στην 3η θέση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ο περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Θοδωρής Κορωναίος ως εκπρόσωπος της περιφέρειας και τη νικήτρια ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος.

Μικρός τελικός συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (ΜΥΤΣΙΚΙΔΗΣ): ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ, YOLANDE, ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΚΟΤΗ, ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΟΥ, ΦΑΚΗ, ΡΩΣΣΙΑΔΟΥ, ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, ΓΙΟΛΛΑ Ν., ΓΙΟΛΛΑ Ε., ΚΑΚΚΑ, ΒΑRΒΑΝΟVA.

Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ (ΑΓΓΕΛΗΣ): ΠΑΓΩΝΗ, OLIVEIRA, YAGMUR, PEJICIC, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΟΥ, ΣΟΥΛΙΩΤΗ, ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ, ΑΡΓΥΡΙΟΥ, ΣΙΟΛΟΥ.

Μεγάλος τελικό συνθέσεις:

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): ΠΑΤΑΚΙΑΡΑ, ΚΟΣΜΙΔΟΥ, ΜΥΘΟΥ, ΠΕΠΟΝΗ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ, AURAM, ΜΕΛΟΥ, ΓΕΡΟΜΙΧΑΛΟΥ, ΤΟΤΣΙΔΟΥ, ΚΟΥΚΑ, ΣΙΟΥΛΑ.

Α.Σ. ΑΡΗΣ (ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ): ΧΩΡΙΑΤΗ, ΒΑΡΔΑ, ΚIM, ΣΑΚΚΑ, ΣΤΑΙΚΟΥ, ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ, ΚΑΛΑΠΟΔΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΤΑΚΙ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΥ, JOULIE, ΜΑΡΠΥ.