Πρώτη νίκη για τον Τηλυκράτη Λευκάδας στα μπαράζ ανόδου

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής πέτυχε ο Τηλυκράτης Λευκάδας.

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου πανηγύρισε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, καθώς για την 5 η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Football League επικράτησε με σκορ 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στο «Πλάτων Γρηγόρης».

Οι φάσεις της αναμέτρησης:

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

12′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ. Ο Καββαδίας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λαβιδάς στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αυτή στην πλάτη του γκολκίπερ Σαββίδη και 1-0.

33′ Μια εκτέλεση φάουλ για τον Τηλυκράτη, η μπάλα πέρασε άουτ.

35′ Κεφαλιά του Ναλμπάντη, η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

40′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Σουτ του Ναλμπάντη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

55′ Δύο καλές φάσεις μέχρι στιγμής στο δεύτερο ημίχρονο. Από πλευράς γηπεδούχων μια σέντρα με τη μπάλα να βρίσκει στον Πολυζωίδη και εν συνεχεία έδιωξε ο Σαββίδης. Ο Απόλλων Παραλιμνίου είχε μια εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη, απέκρουσε ο Καραγκούνης.

66′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Παράλληλη σέντρα του Μουτεσίδη, ο Τσομαχασβίλι δεν μπορεί από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη, η μπάλα στο κέντρο της εστίας μπλοκάρει ο Καραγκούνης.

83′ με δέκα παίκτες μένει ο Απόλλων Παραλιμνίου. Αποβλήθηκε ο Ρούμπος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

88′  Εκτέλεση φάουλ του Μουτεσίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τίκας Δ. (Θεσπρωτίας)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης (89΄Κτενάς), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (65′ Γεωργάκης), Καταγής Γ. (90΄+ Παπακωνσταντής), Καββαδίας (73′ Μπαλογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τσαούσης (88΄Κουτζαβασίλης), Λαβιδάς, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης (65′ Λιάρας), Γαϊδαρτζής (10′ λ.τ. Ρούμπος), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (83′ Κουλτσιάκης).