«Σαν θηρίο στο κλουβί»

Παύση αγωνιστικών υποχρεώσεων, διακοπή προπονήσεων, υποχρεωτικός εγκλεισμός στο σπίτι, όπως άλλωστε ισχύει για όλους τους Έλληνες πολίτες.

Κάθε άλλο παρά εύκολα διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βιώνουν μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα μακριά από τα γήπεδα.

Ο επιθετικός του Μακεδονικού Φούφα Γιώργος Μαυρομματίδης μίλησε στο metrosport.gr για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και έστειλε μήνυμα πειθαρχίας στις οδηγίες των ειδικών.

«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Ειδικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές που συνηθίσαμε να είμαστε στο γήπεδο, είναι σαν να είμαστε θηρία στο κλουβί. Κάνουμε ατομική προπόνηση, όμως νομίζω ότι δεν μας ικανοποιεί. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και τις αποφάσεις που θα ληφθούν για τα Πρωταθλήματα. Το βασικό, ωστόσο, είναι η υγεία. Να κάνουμε αυτό που πρέπει για να είναι ο κόσμος υγιής. Μένουμε στο σπίτι, προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός στο metrosport.gr.