Σημαντικό και πειστικό διπλό στην Καλλιθέα (video)

Σπουδαία νίκη που συνδυάστηκε και με εξαιρετική εμφάνιση για την Νίκη Λευκάδας, η οποία επικράτησε με σκορ 56-69 στο Κλειστό του Έσπερου επί των Εσπερίδων Καλλιθέας.
Από την αρχή του αγώνα η Νίκη ήταν μπροστά στο σκορ και με την εξαιρετική της άμυνα περιόρισε τα ατού του αντιπάλου. Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε μέχρι και στο +21 (32-53), με τις Εσπερίδες να κάνουν την αντεπίθεσή τους, αλλά να μην μπορούν να πλησιάσουν την ομάδα μας. Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε η Τελίδου, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι Ντάναμ, Όστρια και Τσινέκε.
Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός της Κοντογεώργου λίγο πριν το τέλος, που – ας ελπίσουμε – να μην είναι σοβαρός.
Τα δεκάλεπτα: 12-16, 25-35, 42-58, 56-69
Eσπερίδες Καλλιθέας (Ρουμπελάκης): Τζαμπάση, Μούρερ 19 (2), Δανούση 3 (1), Ευμορφοπούλου 5, Λουκάτου 6, Στεφάτου 1, Καψοκόλη 2, Λίτσι 12, Λούνα-Κάστρο 8
Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τελίδου 14 (2), Τσινέκε 11, Γουάτιντ 6, Τσαμπούρη, Ντάναμ 19 (1), Όστρια 17 (2), Τσέρου, Κοντογεώργου 2
Δουβίτσας: Πολύ μεγάλη νίκη
Ο Νίκος Δουβίτσας δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος μετά το μεγάλο διπλό στην Καλλιθέα, σίγουρα όμως παραδέχθηκε ότι η νίκη είναι πολύ σπουδαία, ενώ στάθηκε και στα σημεία της τακτικής που έκριναν το παιχνίδι.
Δείτε τη δήλωσή του στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube: