Σιδερόπουλος: «Αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και όχι κάτι άλλο»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του ΟΦ Αγίου Ματθαίου Σάββας Σιδερόπουλος έδωσε συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες, θεωρώντας πώς το πέναλτι από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ομάδας του ήταν καθαρό.

Τόνισε πώς η Θύελλα έκανε και αυτή καθαρό παιχνίδι και είχε φάσεις που δήλωσε παρών ο τερματοφύλακάς τους και κατέστησε σαφές πώς στόχος της ομάδας του είναι η παραμονή στην κατηγορία, κάτι που σε 2-3 Κυριακές είπε πώς θα το έχουν καταφέρει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά να δώσω συγχαρητήρια και στα παιδιά της Θύελλας για το καθαρό τους παιχνίδι. Αν και έπαιζαν παιχνίδι χωρίς γυρισμό, ήταν πάρα πολύ καλοί στο να παίξουν καθαρό παιχνίδι και αυτό βοήθησε την ομάδα μου να βγάλουμε κάποιες φάσεις για να πετύχουμε και το 2-0 και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ ξεκινήσαμε αρκετά καλά από το πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ . Σιγά-σιγά η Θύελλα πήρε μέτρα, σε μια-δυο φάσεις ο τερματοφύλακάς μας δήλωσε παρών και έτσι φύγαμε για τα αποδυτήρια. Διορθώσαμε και τη διάταξή μας στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι πετύχαμε από καθαρό πέναλτι πιστεύω το γκολ που διαμαρτυρήθηκαν τα παιδιά. Πετύχαμε και δεύτερο γκολ, εκεί κλείδωσε η νίκη και πάμε σπίτι χαρούμενοι γιατί δεν σας κρύβουμε πώς ο αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία και όχι κάτι άλλο».

Αν δίνει ώθηση η νίκη για την επίτευξη του στόχου: «Όταν έχουμε πιάσει τους 13 βαθμούς και η γραμμή πίσω είναι στους 2, 3 και 4 αν είδα καλά, θεωρώ κάνουμε σημαντικά βήματα και σε 2-3 Κυριακές θα το έχουμε καταφέρει».

πηγή: passports.gr