Σιδηρόπουλος: «Πιστεύω στην ομάδα μου, αν με το καλό πάμε στα μπαράζ..»

Ο επιθετικός της Αναγέννησης Άρτας, Χρήστος Σιδηρόπουλος μίλησε στο liganews.gr και τον Παύλο Κερασιώτη

Ο υψηλόσωμος φορ της αρτινής ομάδας που έχει βρει δίχτυα εννιά φορές φέτος στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής μίλησε για την “μάχη” της πρώτης θέσης με την ΑΕΠ Κοζάνης ενώ έκανε και το σχόλιό του για τον όμιλο.

Ακόμη, ο 28χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στην ατομική του πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα, την κατάσταση με τον κορονοϊό αλλά στο πόσο έτοιμες θα είναι οι ομάδες αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Είσαι ευχαριστημένος από την φετινή σου ατομική πορεία;

«Θα μπορούσα να είχα και περισσότερα τέρματα. Τραυματισμοί και κάρτες με άφησαν λίγο πίσω. Ήμουν τέσσερις αγωνιστικές εκτός λόγω τιμωρίας. Είναι “μικρό” το Πρωτάθλημα για να επανέλθεις στο 100%»

 Πως βιώνεις την κατάσταση με τον κορονοϊό;

«Συνεχίζω και δουλεύω. Μετά την δουλειά επιστρέφω σπίτι. Υπάρχει ο φόβος. Έχουμε κλειστεί στο σπίτι. Νομίζουμε ότι θα περάσει γρήγορα. Λίγο υπομονή ακόμα να κάνουμε»

Έχει εξελιχθεί σε μάχη των δύο σας, Αναγέννηση Άρτας και ΑΕΠ Κοζάνης στον 4ο όμιλο, με την ΑΕΠ να είναι στην κορυφή με το +2;

«Αρχικά δεν περίμενα να φύγει από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, που είναι μια έμπειρη ομάδα.

Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα ρόστερ και τις βαθμολογίες.

Το μεταξύ μας παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης, δεν το φοβάμαι καθόλου. Δεν έχουμε την πίεση, θα παίξουμε χωρίς άγχος και ότι βγει. Πιστεύω στην ομάδα μου. Αν φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, πιστεύω θα κερδίσουμε.

Αν με το καλό πάμε στα παιχνίδια μπαράζ με λίγη τύχη μπορεί να πετύχουμε την άνοδο. Δεν ήταν πρωταρχικό μας στόχος η άνοδος και ο πρωταθλητισμός».

Το σχόλιο σου για τον 4ο όμιλο;

«Πολύ κατώτερο το επίπεδο με τις άλλες χρονιές. Δεν υπάρχουν διαφορές μεγάλες ποδοσφαιρικά και λείπει η ποιότητα»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος, στο κατά πόσον θα είναι έτοιμες οι ομάδες να ξανά μπουν στο χορτάρι;

«Είναι πολύ δύσκολο να ξανά επιστρέψουμε οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Δύο με τρεις εβδομάδες πάμε χωρίς προπόνηση. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον ρυθμό που ήμασταν. Πιστεύω θα μείνει εκεί που σταμάτησε το Πρωτάθλημα».