Στάθης Κανδηλάπτης: «Θα μπορούσαμε ακόμα πιο ψηλά»

Ένας από τους κορυφαίος κατά γενική ομολογία τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ήταν ο Στάθης Κανδηλάπτης του ΑΟ Παλαίρου.

Ο 21χρονος πορτιέρο έχει τα φόντα να συνεχίσει σε πιο υψηλό επίπεδο, καθώς σε όλα τα παιχνίδια ενέπνεε τη σιγουριά που χρειάζεται να έχει η κάθε άμυνα.

Ο Στάθης Κανδηλάπτης σε αποκλειστική του συνέντευξη στο prevezasports.gr μίλησε για τον ΑΟ Παλαίρου, το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας,  για το μέλλον και τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για πολλά αλλά ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά:

-Πόσο δύσκολο ήταν να πάρεις την απόφαση να φύγεις από τoν Αιγινιακό και να έρθεις σε ένα άγνωστο μέρος για σένα;

Στάθης Κανδηλάπτης: Η απόφαση αυτή ήταν αρκετά δύσκολη. Ενώ έπαιζα σε μία ομάδα, τον Αιγινιακό, η οποία ήταν σε άλλη πόλη από αυτή που ζω δεν χρειάστηκε ποτέ να φύγω από το σπίτι μου για το ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά ήταν κάτι που ήθελα να κάνω αυτή τη χρονική περίοδο. Έτσι μετά από σκέψη και συζήτηση με τους δικούς μου ανθρώπους κατέληξα στην απόφαση αυτή και είναι μια απόφαση που θα έπαιρνα εκ νέου στο μέλλον.

-Για την εφετινή πορεία του ΑΟ Παλαίρου:

Στάθης Κανδηλάπτης: Στην αρχή της φετινής σεζόν θέσαμε κάποιους στόχους σαν ομάδα. Αυτοί επιτεύχθηκαν με επιτυχία. Βρισκόμασταν από την αρχή της σεζόν στα ψηλά σκαλιά της βαθμολογίας και έτσι τραβήξαμε τα βλέμματα κοντά μας. Θα μπορούσαμε παρ’ αυτά να βρισκόμαστε ακόμα πιο ψηλά αλλά κάποιες εμφανίσεις και αποτελέσματα δεν μας το επέτρεψαν.

-Για το αν μπορεί ο ΑΟ Παλαίρου το κάτι παραπάνω τη νέα χρονιά:

Στάθης Κανδηλάπτης: Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε ακόμα για κάτι τέτοιο. Αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους τις οποίες δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Πάντως ο ΑΟ Παλαίρου, όπως και κάθε σύλλογος πιστεύω, επιδιώκει κάθε χρονιά να είναι πιο πετυχημένη από την προηγούμενη.

-Για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας:

Στάθης Κανδηλάπτης: Το φετινό πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα πολύ ενδιαφέρον καθώς μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές δεν γνώριζες τι μπορεί να γίνει. Ποιές ομάδες θα πάλευαν για την κατηγορία, ποιές θα τερμάτιζαν στις πρώτες θέσεις και ποια θα ήταν η κατάταξη στη μέση της βαθμολογίας.

-Υπάρχει ταλέντο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας;

Στάθης Κανδηλάπτης: Όπως σε κάθε πρωτάθλημα έτσι και σε αυτό υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που κάνουν την διαφορά, τραβάνε το ενδιαφέρον και αποτελούν μια καλή διαφήμιση γι’ αυτό.

-Με τι είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς και για εσένα, αλλά και για την ομάδα;

Στάθης Κανδηλάπτης: Η προσωπική μου ευχαρίστηση είναι η επίτευξη των περισσότερων στόχων που είχα θέσει αρχικά. Η οποία ήρθε με αρκετές ώρες δουλειάς μέσα στο γήπεδο αλλά και στο γυμναστήριο. Όσον αφορά την ομάδα είμαι ευχαριστημένος από όλους τους τομείς. Ήταν σωστή απέναντι μου καθ’ όλην τη διάρκεια σε ότι είχαμε συμφωνήσει.

Ποιον στόχο έχει θέσει ο Στάθης Κανδυλάπτης προσωπικά; 

Στάθης Κανδηλάπτης: Οι προσωπικοί μου στόχοι συνεχώς μεταβάλλονται καθώς η επίτευξη ενός φέρνει την δημιουργία κάποιου νέου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο στόχος μου είναι η βελτίωση ορισμένων αδυναμιών μου τη μεταβατική περίοδο ώστε να παρουσιαστώ πιο έτοιμος στα γήπεδα τη νέα σεζόν.

Για τον κόσμο της Παλαίρου:

Στάθης Κανδηλάπτης: Ο κόσμος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και μας στήριζε, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο έξω και από αυτό. Επίσης έδινε και το παρόν στους περισσότερους αν όχι σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας. Θα ήθελα μάλιστα να συμπληρώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλον το κόσμο της Παλαίρου που με έκανε να νιώθω οικία όλο το διάστημα της διαμονής μου εκεί.