Στασινός: «Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου..»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Θύελλα 2015, των πρωταθλητών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας για τη σεζόν 2019-2020, Ηρακλής Στασινός, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στη Γ΄ Εθνική.
Ο Ηλίας Στασινός, μίλησε στο lefkadasportnews.gr, για την ανανέωση του με τη διοίκηση, τον κόσμο, το πρωτάθλημα, τον όμιλο, καθώς και για το ρόστερ και για πολλά άλλα.
Κατ΄ αρχήν ένα σχόλιο για την ανανέωση σας:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αυτά τα 2 χρόνια συνεργασίας. Ήταν εύκολο για εμένα να συνεργαστούμε πάλι αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων, ενθουσιασμός, όρεξη για δουλειά και από τις 2 πλευρές ώστε να ανταποκριθούμε στη καινούργια πρόκληση της Γ εθνικής.”
Πώς νιώθετε που τελείωσε έτσι άκομψα το πρωτάθλημα και δεν πανηγυρίσατε στο γήπεδο:
“Όταν πρόκειται για θέματα υγείας σίγουρα σκέφτεσαι διαφορετικά. Υπάρχει μια μικρή πικρία σε όλους μας για το πώς τελείωσε το πρωτάθλημα. Το ευχάριστο όμως είναι ότι βρεθήκαμε μετά την άρση των μέτρων της επιδημίας και σχεδιάσαμε να κάνουμε μια φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.”

Ποιο είναι το πρώτο μέλημά σας με τη διοίκηση για το υπάρχων ρόστερ:
“Ηθική υποχρέωση από την πλευρά μου και με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης είναι να μείνουν όλοι οι παίκτες που συνέλαβαν στην άνοδο της ομάδας. Κατόπιν να αποκτηθούν παίχτες με εμπειρία και νεαροί ταλαντούχοι από την περιοχή ώστε να αναδείξουμε το ντόπιο στοιχείο. Στόχος μας είναι τόσο να μπορέσει κάποιο παιδί να φύγει για μεγαλύτερη κατηγορία ώστε τα οφέλη να είναι πολλά για την ομάδα όσο και να οργανωθεί και η υπάρχουσα ακαδημία προς αυτή την κατεύθυνση.”
Τι εικόνα έχετε για τον όμιλο η είναι νωρίς ακόμα:
“Πιστεύω ότι ο όμιλος δεν θα έχει την περσινή μορφή του. Θα είναι κάτι σαν περιφερειακό πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας- Άρτας-Πρεβεζας -Λευκάδας – Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας και Κέρκυρας.Οι αποστάσεις θα είναι πιο κοντινές .Θα έχουμε πολλά τοπικά ντέρμπι και αμείωτο ενδιαφέρον των φιλάθλων.”
Τι ποδόσφαιρο έχετε στο μυαλό σας να παρουσιάσετε την επόμενη σεζόν:
“Αν και αμυντικός στην καριέρα μου, μου αρέσει το επιθετικό παιχνίδι. Αγωνιστικά εξαρτάται από διαφορές συνθήκες όπως γήπεδο αντίπαλο κτλ. Συνολικά το πλάνο μαζί με τη διοίκηση είναι να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που Θα αντιπροσωπεύει επάξια το χωριό ( Μοναστηράκι) εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι Κυριακές να είναι μια γιορτή και σαν Νεοφώτιστοι στη κατηγορία να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων.”
Και τέλος ένα μήνυμα για τον κόσμο:
“Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με την ομάδα και την αγαπάει . Εμείς τον θέλουμε κοντά μας μέσα και έξω από την έδρα μας σε αυτό το καινούργιο ταξίδι. Διοίκηση – Παίκτες- Προπονητές θα κάνουμε ότι καλύτερο ώστε να αισθάνονται περήφανοι για την ομάδα και το τόπο τους.”