Στην Αναγέννηση Άρτας ο Γιώργος Νταλάκας!

Με την φανέλα της Αναγέννησης Άρτας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γιώργος Νταλάκας ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Θρίαμβο Λούρου.

Η ανακοίνωση:

Και ο Γιώργος Νταλάκας στην ομάδα μας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην ομάδα μας του Γιώργου Νταλάκα, ενός ποδοσφαιριστή που κουβαλά ένα όνομα που αποτελεί ορόσημο για την Αναγέννηση Άρτας, τόσο ο ίδιος με το πέρασμα του και παλιότερα που συνδυάστηκε με επιτυχίες, αλλά και γενικότερα η οικογένειά του κατά το παρελθόν, ο πατέρας του ο Δημήτρης Νταλάκας μια μεγάλη δόξα του Αρτινού ποδοσφαίρου με τα χρώματα της θρυλικής “μαύρης θύελλας”, η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, αλλά και με αυτά της Παναχαϊκής στη Ά Εθνική.
Ο θείος του ο Τάσος Νταλάκας επίσης μεγάλος ποδοσφαιριστής της εποχής που είναι και νυν προπονητής μας, αλλά και ο μικρός του ξάδερφος Γιώργος (υιός του προπονητή μας) που αγωνίστηκε κι αυτός τη σεζόν 2017/18 στην ομάδα μας.
Καλωσορίζουμε τον Γιώργο, πιστεύουμε, ο,τι με την ικανότητά του και την μεγάλη εμπειρία του μέσα στα γήπεδα θα αποτελεί και πάλι έναν από τους βασικούς μας πυλώνες τη φετινή χρονιά στη Γ΄ Εθνική.