Στην Πάργα οι τέλικοι του 2nd Mediterranean Surf Contest

Μετά την διεξαγωγή δύο πολύ επιτυχημένων αγώνων surf που διεξήχθησαν στην περιοχή της Πάργας και συγκεκριμένα στην παραλία Βάλτος, έφτασε η ώρα για τον μεγάλο τελικό.
Σε ένα μέρος που παρουσιάζει ιδανικές συνθήκες για τέτοιου είδους αγώνες και κάτω απο επιβλητικό Κάστρο, 24 εξέχοντες αθλητές οι οποίοι προκρίθηκαν μέσα τους δύο προηγούμενους αγώνες, θα αποδείξουν πως το αγωνιστικό surf στην Ελλάδα υπάρχει και μάλιστα με συνθήκες που θυμίζουν εξωτικά μέρη.
Το θέαμα που θα προσφέρουν, αναμένεται να είναι μοναδικό και θα χαρίσει συγκινήσεις σε όσους παρευρεθούν το Σάββατο 17/3 απο νωρίς το πρωί, στην παραλία του Κάστρου.
Ακολουθώντας κανόνες και πρότυπα παγκοσμίων διοργανώσεων και με την συμβολή ελλήνων και ξένων κριτών, η διοργανωτική ομάδα του WBSF στοχεύει στην προώθηση του αθλήματος και την δημιουργία ενός θεσμού γύρω από την διοργάνωση παρόμοιων αγώνων στην Ελλάδα.
Οι εικόνες και το περιεχόμενο που θα προκύψουν από το 2nd Mediterranean Surf Contest, θα ταξιδέψουν όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με στόχο να αναδειχθούν οι μοναδικής ομορφιάς ελληνικές ακτογραμμές της Δυτικής Ελλάδας και οι κατάλληλες συνθήκες που παρουσιάζονται για surfing στην χώρα μας.
Οι αγώνες διενεργούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Πάργας που παρέχουν τεράστια υποστήριξη στη διοργάνωση.
Μαζί μας θα βρίσκεται όλο το διήμερο και το FRULITE ONTHEGO όπου θα παρέχει την δύναμη στους αθλητές με φυσικό τρόπο, για να συμμετέχουν στη δράση με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους!
Σημαντική είναι η υποστήριξη της τοπικής κοινότητας αλλά και εταιρειών με εμπορικά σήματα, σχετικά με τον χώρο του surfing.
Περισσότερες πληροφορίες για το Mediterranean Surf Contest μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική σελίδα της διοργάνωσης στη διεύθυνση www.wbsf.gr/msc