Στις κλήσεις για την Εθνική Under 19 ο Χρήστος Μπελεβώνης!

Στις κλήσεις για την Εθνική Under 19 ο Χρήστος Μπελεβώνης!
Αναλυτικά:
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Χρήστος Μπελεβώνης κλήθηκε να λάβει μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Νέων Under 19 , από τις 12 μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου 2021 που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.:
“Κατόπιν απόφασης του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, η Εθνική Ομάδα Νέων (Κ19) θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις σε δύο κλιμάκια, Βορρά και Νότου. Παρακάτω οι κλήσεις που απηύθυνε ο ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Νίκος Κεχαγιάς στους ποδοσφαιριστές που θα προπονηθούν 12-14/02/2021 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη.
Αντίστοιχα, το κλιμάκιο του Νότου θα συγκεντρωθεί για προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Ο ακριβής χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των προπονήσεων του νότιου κλιμάκιου της Εθνικής Νέων, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.
Ο κ. Κωνσταντινίδης, σε συνεργασία με το προπονητικό team της Κ19, προχώρησε σε αυτή την απόφαση προκειμένου να διακοπεί η πολύμηνη αποχή των ποδοσφαιριστών από την Εθνική και ο κ. Κεχαγιάς με τους συνεργάτες του να έχουν εικόνα για την κατάστασή τους, πριν την τελική επιλογή για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.”