Στον Άκτιο Απόλλωνα ο Αρβανιτίδης

Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία με τον αθλητή Σοφοκλή Αρβανιτίδη, ο οποίος την αγωνιστική χρονιά 2018-19 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα ανδρών της Β’ Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Ο ύψους 1.92 combo forward (γεν.1982) έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ομάδες της ΕΣΚΑ (Ένωση Σωματείων Αττικής) όπως ο ΓΣ Βριλησσίων, ο ΑΟ Αμπελοκήπων, η ΑΕ Πεντέλης και οι Αστέρες Γαλατσίου ενώ πρόσφατα κατέκτησε την 1η θέση στο 2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της Βόνιτσας.

Ο έμπειρος αθλητής μετά από συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης , υπέγραψε το νέο του δελτίο και δήλωσε στη διαδικτυακή πύλη της ομάδας μας : «Είναι μεγάλη μου χαρά που η επάνοδος μου στην αγωνιστική δράση θα γίνει με την φανέλα του Άκτιου Απόλλων. Θεωρώ πως ειναι τιμή να είσαι μέλος μιας μπασκετικής παρέας που αποτελείται από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα. Προσωπικός μου στόχος είναι να αρχικά να είμαι υγιής και να βοήθησω την ομάδα όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της. Ευελπιστώ πως με την συμπαράσταση των συμπαικτών μου θα καταφέρουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να δώσουμε χαρά στους φίλους της ομάδας μας«.

Καλωσορίζουμε τον αθλητή στην μπασκετική μας παρέα και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με αθλητικό πνεύμα και χωρίς τραυματισμούς.