Στον Θεσπρωτό Βασίλης και Βαγγέλης Κωνσταντίνου!

Οι «κιτρινόμαυροι» της  Ηγουμενίτσας απέκτησαν τα δύο αδέλφια από τον ΠΑΣ Αχέρων.

Πρόκειται για τον 22χρονο Βασίλη Κωνσταντίνου, όπως και τον 18χρονο αδελφό του Βαγγέλη Κωνσταντίνου, οι οποίοι συμφώνησαν με τον Θεσπρωτό:

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μεσοεπιθετικός, έπαιζε τα τελευταία τρία χρόνια στον ΠΑΣ Αχέρων. Ήταν βασικός τα δύο τελευταία χρόνια (πρόπερσι στην Γ΄ Εθνική και πέρυσι στην Α΄ Πρέβεζας) σημειώνοντας 14 γκολ. Στο παρελθόν εχει αγωνιστει σε Κούγκι Γλύκης, Αναγεννηση Αχερουσίας και Δόξα Γαρδικίου

Ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου αγωνίζεται ως αριστερό δεξί μπακ – χαφ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες στης Δόξας συνέχισε στην μεγάλη ομάδα και τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν μαζί με τον μεγάλο του αδελφό στην ομάδα του Καναλακίου.Αμφότεροι και οι δύο παίκτες έχουν κατακτήσει 2 πρωταθλήματα (1 με τη Δόξα Γαρδικίου και 1 με τον ΠΑΣ Αχέρων) και 2 Σουπερ Καπ Πρέβεζας-Λευκαδας (Αχέρων Καναλακίου)

Το theball.gr επικοινώνησε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και μας ανέφερε τα εξής:

Για τον ΠΑΣ Αχέρων :

“Φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Καναλάκι. Η συνεργασία μου ήταν άψογη με τους παράγοντες, το προπονητικό τιμ και τους συμπαίκτες μου. Εκτιμώ ιδιαίτερα τα όσα μου προσέφεραν  και ελπίζω να εκτιμούν και αυτοί όσα τους προσέφερα και εγώ. Έπρεπε να αλλάξουν οι δρόμοι μας για λόγους προσωπικούς.”

Για τον Θεσπρωτό:

“Οι άνθρωποι του Θεσπρωτού με είχαν προσεγγίσει και παλιότερα αλλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία και σε έμενα αλλά και στον αδελφό μου να συνεργαστούμε και να απαντήσουμε θετικά στην πρόταση που μας έκαναν. Ξέρουμε ότι ερχόμαστε σε έναν ιστορικό σύλλογο του νομού Θεσπρωτίας με χρόνια παραστάσεων στην Γ’ Εθνική αλλά και στο τοπικό ποδόσφαιρο. Εκτιμώ την ευγένεια και τον σωστό τρόπο προσέγγισης των διοικούντων της ομάδας όπου πέραν από όλα τα άλλα, ήταν αυτό που με κέρδισε και με έκανε να τους εμπιστευτώ και να συνεργαστώ μαζί τους αλλά και ο αδελφός μου.

Σαν ερασιτέχνες, φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές που είμαστε θα θέλαμε να μας δοθεί η ευκαιρία στην Γ΄εθνική  με μια από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων πρωταθλήματος. Έχει πολύ καλές πορείες και χαιρόμαστε και οι δυο που θα έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στην ομάδα.”

Προσωπικοί στόχοι:

“Να βοηθήσω όσο το καλύτερο δυνατόν την ομάδα, να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες.σαν ποδοσφαιριστής και να συνεισφέρω στο έπακρο ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.“

theball.gr