Στον τελικό κυπέλλου ο Θεσπρωτός

Με τρία γκολ στο τελευταίο 25λεπτο, ο Θεσπρωτός απέδρασε με την πρόκριση από τον Παραπόταμο. 

Ο Θεσπρωτός με τη νίκη του με 0-3 απέναντι στον Αστέρα και με συνολικό σκορ 5-2 υπέρ του, εξασφάλισε το εισιτήριό του για τον τελικό του Κυπέλλου Θεσπρωτίας.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας επανέλαβε το σκορ με το οποίο είχε κερδίσει και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.Το πρώτο ημίχρονο ήταν κάτω του μετρίου για τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Παραποτάμου.Ο Θεσπρωτός έψαχνε οπωσδήποτε ένα γκολ, όμως βρήκε απέναντί του μια σφιχτή άμυνα από πλευράς Αστέρα, που τον ανάγκασε να αναλωθεί περισσότερο σε μακρινά σουτ.Οι φιλοξενούμενοι  πίεσαν περισσότερο με την έναρξη της επανάληψης και μπήκαν με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση, με τον Αστέρα πάντως να κρατά στα μέτρα του τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κλείνει καλά τους διαδρόμους, αφού το 0-0 του έδινε την πρόκριση.

Καλύτερη στιγμή για τον Αστέρα στο 60΄, ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ του Π.Πανταζή από πλάγια θέση, το οποίο εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Παππάς.Η φάση κλειδί σημείωθηκε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στην επανάληψη. Ο Μπίκας βρήκε στο 65΄μια τρύπα στην άμυνα του Παραποτάμου, και με δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, νίκησε τον Πάντο κι έδωσε το προβάδισμα στον Θεσπρωτό. Οι κιτρινόμαυροι δεν έμειναν όμως εκεί. Νέο γκολ του Γώγου στο 79′ με κοντινό πλασέ, μετά από προσπάθεια και σερβίρισμα του Γ.Α. Κατσέλη, για το 2-0 του “πλατανόφυλλου”. Ο Ευθυμίου στο 83΄με πέναλτι (δόθηκε για μαρκάρισμα του Πασχάλη στον Γώγο) ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση υπέρ του Θεσπρωτού, ο οποίος θα βρει στον τελικό απέναντί του τον Άρη Πέρδικας.Αστέρας Παραποτάμου (Παππάς): Πάντος, Μπάρκας, Π.Πανταζής, Σουλιώτης (85΄Ηλ.Γκόλιας), Σ.Μητσέλος, Κώτσιας (76΄Γιάκης), Πασχάλης, Παπανδρέου, Γ.Γκόλιας, Χ.Πανταζής (80΄Διαμάντης), Γιαννακός (89΄Παπαδόπουλος)
Θεσπρωτός (Μουρούτης): Παππάς, Καλφούντζος, Λάγος (85 Γ.Μ. Κατσέλης), Σταυρίδης, Πάνος, Βασ. Κωνσταντίνου, Φούντζουλας (57΄Γώγος), Μπλέτσας (46΄Ευθυμίου) , Μπίκας, Πέντσας (70΄ Γ.Α. Κατσέλης)

πηγή+φωτογραφίες: theball.gr