Στο Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Αναργύρων

Το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο των Αγίων Αναργύρων, που βρίσκονται δίπλα από το δημοτικό γήπεδο και έδρα της ομάδας, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας.
Αρχικά, οι μικροί μαθητές με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας, όπου έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια η συνάντηση «μεταφέρθηκε» στο προαύλιο του σχολείου. Στη συνάντηση με τους μικρούς μαθητές συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να παίξουν μαζί τους και να μοιράσουν σε όλα τα παιδιά καπέλα και μπλουζάκια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης.
Στον διευθυντή του σχολείου, κ. Γιώργο Παλαιοδήμο, δόθηκε ως δώρο της επίσκεψης μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές όλων των παικτών και το κασκόλ της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Στη συνάντηση το «παρών» έδωσαν οι εκπαιδευτικοί, Γιώργος Γάτας, Χριστίνα Κώτση, Ελευθερία Γ. Λάμπρου, Γιώργος Μέγας, Σοφία Νασοθύμιου, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Μαρία Παπαχρήστου, αλλά και η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Αγίων Αναργύρων, Βασιλική Κώτση.
Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για τους αθλητές της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, λίγη ώρα πριν την προπόνησή τους στο βοηθητικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Ευχαριστούμε πολύ τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την άψογη φιλοξενία τους!