Στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 της Πρέβεζας ο «τίγρης» του Ελληνικού Μπάσκετ Βαγγέλης Αλεξανδρής

Κατάμεστα τα Γήπεδα Μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας για τον Τίγρη του Ελληνικού Μπάσκετ

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τον «τίγρη» του Ελληνικού Μπάσκετ Βαγγέλη Αλεξανδρή είχαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στα Γήπεδα μπάσκετ «Στάθης Παρούσης» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ο οποίος τιμά για δεύτερη συνεχή χρονιά το τουρνουά 3on3 στην Πρέβεζα, είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες προπονητές και ο μοναδικός που έχει κατακτήσει 2 Ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός του τίτλος ήρθε το 2001 όταν ήταν προπονητής του Αμαρουσίου και κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα. Το 2003 στέφτηκε Κυπελλούχος Ευρώπης καθοδηγώντας την ομάδα του Άρη.

Τις επόμενες ημέρες θεατές και παίκτες του 3on3 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και άλλα σπουδαία ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ. Συγκεκριμένα στην Πρέβεζα αναμένεται να έρθουν οι Αργύρης Καμπούρης και Μιχάλης Ρωμανίδης από το χρυσό 87′ , αλλά και ο δικός μας άνθρωπος και συμπατριώτης μας Μιχάλης Κακιούζης, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ, όντας αρχηγός της Εθνικής Ομάδας.

Να θυμίσουμε πως οι αγώνες διεξάγονται καθημερινά τις ώρες 18:00 με 21:00 το βράδυ και οι διοργανωτές υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερες μπασκετικές στιγμές και εκπλήξεις, ενώ αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι σε συνεργασία με την κοινωνική δράση του ΣΚΑΙ «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας, συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πρέβεζας, την Παρασκευή 14 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 17:00-21:00 θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.